Elena-Valentina MACOVEICIUC si Ion CRUCERESCU, cei mai frumosi boboci ai Colegiului National de Informatica „Spiru Haret” Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Sub coordonarea colegilor din anii superiori, bobocii Colegiului Naţional de Informatică “Spiru Haret” din municipiul reşedinţă de judeţ au făcut vineri seară “un pas în viitor”, unul mic pentru omenire, am spune noi, dar unul mare pentru istoria unităţii educaţionale sucevene.

Încă de la intrare, toţi participanţii au putut vedea o desfăşurare impresionantă de forţe organizatorice, îmbinată cu tehnologia de ultimă generaţie menită să aducă viitorul imaginat de “informaticienii de la Spiru” cât mai aproape de inimile spectatorilor.

“A step in the future” a fost temă aleasă pentru ediţia 2011 a balului de la Colegiul Naţional de Informatică “Spiru Haret” Suceava, la a cărei provocare au răspuns nu mai puţin de 12 perechi de boboci, frumoşi şi talentaţi, dar mai ales dornici să intre în posesia titlurilor de miss şi mister.

Cei 24 de concurenţi au fost nevoiţi să treacă prin trei probe care se pare că nu le-au dat prea mult de furcă, organizatorii eliminând până la urmă din program, întrebările de cultură generală şi comasând proba de aptitudini cu cea de dans.

Prima provocare, cea a prezentării, a fost şi ea una în care imaginaţia concurenţilor a fost pusă la încercare, fiecare boboc de pe scenă prezentându-se într-o vestimentaţie futuristă, hainele trebuind să arate cât mai mult ca cele din viitor şi bineînţeles că la putere au fost decoraţiunile realizate din CD-uri sau staniol.

Ediţia 2011 a Balului Bobocilor informaticieni a demonstrat, dacă mai era nevoie, că instituţia de învăţământ suceveană nu duce lipsă de copii talentaţi, organizatorii spectacolului decizând ca programul artistic derulat între probele concursului să fie realizat chiar de elevii şcolii.

Dacă au mai fost şi greşeli sau bâlbâieli în timpul concursului, acestea cu siguranţă s-au uitat repede când pe scena Casei de Cultură din municipiu şi-au făcut apariţia membrii trupei “Deepside Deejay’s”, care au ridicat la propriu sala în picioare, spectatorii dansând şi cântând alături de invitaţii speciali pe tot parcursul mini-concertului.

Momentul încoronării celor mari frumoşi boboci a fost prezentat chiar de directorul Colegiului Naţional de Informatică “Spiru Haret” Suceava, prof. Virginel Iordache, cel care a fost de altfel şi preşedintele juriului în acest an. În urma deliberărilor, “Miss Boboc” a fost aleasă Elena-Valentina Macoveiciuc, iar “Mister Boboc” a fost numit Ion Crucerescu.


Intră acum și în grupul de