Alina AVRAMOAIE si Ciprian ANTON au fost alesi Miss si Mister Boboc 2011 la Colegiul National „Mihai Eminescu” din Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Romanticii înăscuţi sau cei care vroiau pur şi simplu să trăiască doar şi pentru câteva ore atmosfera boemă din Bucureştiul de altă dată în graba tihnită a vremurilor, vorba “aleasă” şi hainele cochete, trebuiau neapărat să fie prezenţi vineri seară la Casa de Cultură din municipiul Suceava.

Şi nu puţini au fost cei care au umplut sala mare de spectacole a instituţiei pentru a gusta din “Micul Paris” la invitaţia făcută de organizatorii Balului Bobocilor ediţia 2011 a Colegiului Naţional “Mihai Eminescu”, care au dat tot ce au avut mai bun pentru a reconstitui atmosfera Bucureştiului din perioada interbelică.

Un decor ales cu grijă şi bun gust, costume pe măsură şi multă, multă muncă atât din partea realizatorilor cât şi a concurenţilor pentru titlurile de Miss şi Mister, acestea au fost ingredientele pentru ceea ce s-a numit, nu un bal al bobocilor, ci mai degrabă un spectacol în adevăratul sens al cuvântului.

Orele nesfârşite de repetiţii, aşa cum am aflat din culise, şi-au lăsat amprenta peste toate momentele prezentate, spectatorii gustând din plin cursivitatea spectacolului, prestaţia amfitrionilor, care s-au întrecut în talent şi în cadrul unor scenete nu doar în momentele prezentărilor, şi lupta (în spiritul fair-play – ului ) a celor 20 de boboci dornici să cucerească titlurile puse în joc.

Ediţia din acest an a Balului bobocilor din cadrul Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” Suceava a reunit pe scena Casei de Cultură 10 fete şi 10 băieţi, încărcaţi de emoţii dar care s-au descurcat excelent în cadrul celor trei probe alese de organizatori. Pe lângă prezentare, concurenţii au fost nevoiţi să-şi etaleze talentul pe care îl are fiecare şi mai ales, să demonstreze că ştiu să poarte haine de gală şi să danseze vals în spiritul “Micului Paris”.

Supervizorul întregului spectacol a fost chiar “Constantin Tănase”, intransigent ca de fiecare dată, dar care până la urmă s-a văzut nevoit să accepte că societatea suferă permanente modificări de cultură şi comportament.

Trebuie remarcată şi modalitatea în care realizatorii spectacolului au ales să fie prezentate diferitele momente ale Balului, versurile împletindu-se cu textele ale căror jocuri de cuvinte au fost cu grijă alese astfel că uneori spectatorii nu ştiau dacă asistă la anunţarea probei următoare sau este o prelungire a scheci-ului la care au asistat mai înainte.

Concluzionând, au fost trei ore de bună dispoziţie, interpretare desăvârşită, momente teatrale alese cu grijă şi bun gust, muzică uşoară şi populară, care au demonstrat că CN “Mihai Eminescu” din Suceava are cu ce se mândri.

După un spectacol desăvârşit, juriul a decis la final ca titlul de Mister Boboc 2011 să-i revină lui Ciprian Anton, iar Miss Boboc 2011 a fost aleasă Alina Avrămoaie.


Intră acum și în grupul de