Daiana ROBU si Dinel BOCA sunt castigatorii editiei din acest an a Balului Bobocilor la Colegiul Tehnic Radauti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Bobocii Colegiului Tehnic Rădăuţi s-au adunat cu mic, cu mare, vineri seara, la Casa de Cultură din municipiu, pentru a participa la balul organizat de elevii din clasele mai mari, în cinstea lor.

Nici nu se putea altfel pentru că aşa spune tradiţia colegiului rădăuţean, în fiecare an Balul Bobocilor este organizat de către elevi, pentru elevi, întregul spectacol fiind coordonat şi supravegheat de profesorul Ionela Mihaela Bândiul.

Începând cu orele 17:30, s-a sunat strigarea pentru toţi bobocii claselor a IX-a şi mai ales a susţinătorilor celor nouă perechi care s-au aruncat în lupta obţinerii titlurilor de Miss şi Mister Boboc CTR 2011, dar mai ales a Marelui Trofeu “Change The Role”. De altfel, aceasta a fost şi tema aleasă pentru ediţia din acest an a balului, una în care concurenţii au fost nevoiţi să intre pe parcursul probelor în pielea unor personaje, sau a unor actori din filmele preferate, să schimbe rolul de elev cu cel de vedetă de cinema, măcar pentru o noapte, din filme ca Piraţii din Caraibe, Robin Hood, Matrix, Avatar, Desperado, Frumoasa şi Bestia sau Titanic.

Din păcate, organizatorii s-au lovit de o serie de probleme tehnice pe parcursul spectacolului şi de numărul total insuficient al microfoanelor pentru momentele alese.

Interesant la acest bal a fost faptul că juriul a trebuit să aleagă perechea şi nu separat o miss şi un mister din cele nouă fete şi nouă boboci concurenţi, cum s-a procedat la alte licee din judeţ, ceea ce i-a determinat pe membrii fiecărei echipe să muncească mai mult alături de pereche, să dea fiecare tot ce are mai bun pentru victoria amândurora.

Patru probe au fost de ajuns pentru ca marii câştigători ai trofeelor să fie stabiliţi de către juriul care a trebuit să analizeze pe lângă talentul concurenţilor şi cultura cinematografică sau ţinuta festivă. Invitaţii speciali ai balului, Crush şi Alexandra Ungureanu au încălzit clar atmosfera în sala Casei de Cultură din Rădăuţi şi au ridicat toţi spectatorii în picioare.

Cei mai frumoşi boboci ai Colegiului Tehnic Rădăuţi au fost desemnaţi concurenţii perechii nr.7, astfel că Daiana Robu a fost aleasă Miss Boboc , iar titlul de Mister Boboc i-a revenit lui Dinel Boca.


Intră acum și în grupul de