„Atelier Hefa” din Suceava sprijina infiintarea Fundatiei „Copilul din Soare”. Afla de aici cum poti ajuta si tu copiii care sufera de autism si Sindrom Down


Intră acum și în grupul de

Atelier Hefa, singurul magazin cu produse handmade din Suceava, situat în centrul municipiului, în colaborare cu Iulius Mall Suceava, va organiza vineri, 25 noiembrie, respectiv sâmbătă, 26 noiembrie, o campanie umanitară destinată înfiinţării unei fundaţii menite să sprijine copii care suferă de autism, Sindrom Down şi nu numai.

„Dorim să sprijinim înfiinţarea Fundaţiei care va fi numită << Copilul din Soare >> , scopul acesteia fiind sprijinirea copiilor diagnosticaţi cu tulburări din spectrul – autism, Sindrom Down şi alte astfel de afecţiuni. Scopul acesteia va fi acela de a-i ajuta pe aceşti copii să se integreze în mediul social. Se va urmări recuperarea, acceptarea şi integrarea în societate a viitorilor adulţi”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Florentina Boca, proprietara magazinului Atelier Hefa.

Şi tu poţi contribui la această cauză nobilă!

În acest sens, în zilele de vineri şi sâmbătă, în cadrul Târgului Handmade care se va desfăşura în incinta Iulius Mall Suceava, Florentina Boca va prezenta într-o manieră originală oferta variată marca Atelier Hefa – produse din striclă de vitraliu, bijuterii, ceramică, pictură decorativă, săpunuri naturale, tricotaje, ambalaje unicat pentru cadouri ş.a.

În cadrul acestui atelier, cumpărătorii vor avea posibilitatea să contribuie la campania umanitară susţinută de Atelier Hefa. Cei care vor alege să achiziţioneze unul, sau mai multe dintre produsele acestui atelier, vor beneficia de o reducere. Condiţia esenţială pentru obţinerea discount-ului este ca cel care achiziţionează produsul să accepte să coasă un nasture pe o tapiserie, ce va fi pregătită special de organizatori.

„Menţionez că năsturelul va trebui cusut cu simţ de răspundere, deoarece, după încheierea celor două zile de târg tapiseria va fi vândută la licitaţie, suma obţinută urmând a fi vărsată în contul fundaţiei << Copilul din Soare >> . De asemenea, noi, în calitate de organizatori şi confecţioneri ai produselor handmade pe care le vindem în cadrul Atelierului Hefa, ne vom pune amprenta asupra tapiseriei, pentru ca în final aceasta să arate cât mai bine pentru a fi licitată”, a explicat Florentina Boca, iniţiatoarea acţiunii.


Intră acum și în grupul de