Balul Balurilor din judetul Suceava in 2011 este cel organizat de Colegiul Tehnic Radauti!!!


Intră acum și în grupul de

În urma voturilor acumulate în cadrul concursului “Balul Bobocilor organizat anul acesta de liceul tău e cel mai tare din judeţ!”, s-a stabilit că Balul Balurilor 2011 este cel organizat de Colegiul Tehnic Rădăuţi.

Aşadar, fondul de carte oferit de NewsBucovina.ro şi Tipografia “Accent Print” a fost câştigat de Colegiul Tehnic Rădăuţi şi va ajunge în biblioteca renumitului colegiu radăuţean.

NewsBucovina.ro felicită şi următoarele două colegii din judeţul Suceava care au strâns un număr consistent de voturi în cadrul sondajului din concurs: Colegiul Naţional “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, respectiv Colegiul Silvic “Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc.

Nu rataţi următorul concurs organizat de NewsBucovina.ro, care va începe în data de 2 decembrie!

Juriul a decis cine e “Miss Boboc 2011” la liceul tău! Acum, e rândul tău să desemnezi cea mai frumoasă liceană din judeţul Suceava!

Staţi cu ochii pe NewsBucovina.ro!

UPDATE:

Având în vedere că rezultatul sondajului a fost atât de strâns până în ultimul moment în care s-a putut vota, organizatorii concursului, NewsBucovina.ro și Tipografia ”Accent Print”, au decis ca și Colegiul Național ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, care s-a clasat pe al doilea loc în competiția Balurilor Bobocilor 2011, să beneficieze de un fond de carte.

Vom reveni cu detalii.


Intră acum și în grupul de