„Vita de vie” va concerta la Suceava. Afla aici in ce locatie


Intră acum și în grupul de

Talentaţii şi nonconformiştii componenţi ai cunoscutei trupe “Viţa de vie” vor concerta la Suceava, duminică, 22 ianuarie, de la ora 20.00, la Music Caffe Abanina, locaţie situată în cartierul Zamca.

„Vineri, 13 ianuarie 2011, de la ora 20.00, la Abanina va concerta îndrăgitul folk-ist piteştean Cristi Corcioveanu. Precizez că a zecea persoană care va plăti bilet la spectacolul din această seară va câştiga un bilet gratuit pentru concertul Viţa de vie de săptămâna viitoare”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Magdalena Cristina Prisacariu Pârvu, administrator al localului Abanina.

Formaţia “Viţa de vie” a luat fiinţă în anul 1996, iar în momentul de faţă îi are în componenţă pe artiştii: Adrian Despot (chitară, voce), Sorin Dănescu (clape, efecte speciale), Sorin “Pupe” Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară) şi Adrian Ciuplea (bas).

Precizăm că intrarea la concertul susţinut de “Viţa de vie” se va face contra sumei de 20 de lei, iar spectacolul va dura în jur de două ore. Rezervări se pot obţine la numărul de telefon – 0749/370.073.

Capacitatea localului este de aproximativ 150 de persoane.


Intră acum și în grupul de