Tinerii social-democrati suceveni au protestat fata de noua lege a sanatatii


Intră acum și în grupul de

COMUNICAT DE PRESA

“Noul proiect de lege a sănătăţii impus de preşedintele Băsescu condamnă românii la sărăcie şi moarte pentru că, din cauza costurilor medicale care vor fi foarte mari, doar cei bogaţi îşi vor permite să se trateze, în timp ce mulţi dintre românii care vor apela la serviciile medicale vor fi condamnaţi la sărăcie şi la moarte.

Proiectul de lege a sănătăţii nu are în spate nicio motivaţie legată de îmbunătăţirea sistemului. Singurul lucru vizat este privatizarea sistemului de sănătate, adică mai puţine servicii medicale pentru români şi mai mulţi bani în conturile clientele PDL. Vorbim de aproximativ 4,5 miliarde de euro ce vor trece sub controlul lor prin acest proces. Încă o dată guvernul Băsescu-Boc sacrifică românii pentru clientele de partid.

Tineretul Social Democrat Suceava condamnă genocidul social pe care actual putere se pregăteşte să-l facă prin încă o lege aberantă. Zece milioane de români vor fi lipsiţi de îngrijire medical, iar alţi 10 milioane vor fi mai săraci decât în prezent.

Faţă de această situaţie, în cursul serii de joi, 12 ianuarie 2012, aproximativ 100 de tineri membri ai PSD Suceava, au iniţiat un protest paşnic care s-a desfăşurat în faţa Palatului Administrativ din Suceava.

Am vrut să sancţionăm şi în acest mod politica iresponsabilă a Guvernului PDL Băsescu-Boc faţă de un principiu sacru al acestui popor: dreptul la viaţă şi dreptul la sănătate.

Ne-am bucurat de faptul că la această manifestare ni s-au alăturat cetăţenii simpli ai Sucevei împărtăşindu-ne pe deplin demersul şi de aceea transmitem acelaşi mesaj pe care l-au transmis şi alte 280.000 de voci atât din mediul online cât şi prin protestele organizate peste tot în ţară: ,,Atenţie că faceţi o greşeală! Opriţi-vă cât mai e timp!”

Florin Amariei,

Vicepreşedinte TSD


Intră acum și în grupul de