Iulius Mall Suceava a dat startul promotiilor de iarna


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava a intrat în sezonul marilor oferte de iarnă şi a pregătit promoţii pentru toţi oamenii, inclusiv pentru cei de zăpadă! Febra chilipirurilor a cuprins mai toate magazinele, aşa că cei care visau la o haină şic, o pereche nouă de cizme sau un parfum la modă sunt aşteptaţi la cumpărături mai ieftine cu până la 90%, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

„Clienţii Iulius Mall care doresc ca la început de an să îşi completeze garderoba trebuie să ştie că BSB are promoţii cuprinse între 60% şi 90%, iar Jolidon până la 80%. Şi brandurile C&A, Sprider Stores, Terra Nova, Junker şi Motor au tăiat din preţuri cu până la 70%, iar Nichi, Be You, Kenvelo şi Sofiaman cu aproape 60%. Piese vestimentare de sezon cu tarife până la 50% mai accesibile se găsesc la Motivi, Steilmann, HV Street, Ina Design, RVL, Maxx Discount, Next Level şi Luxor. În plus, Bellisima Fashion va atrage publicul cu produse care ajung şi la 40% discount, la Ely Alindor cu 30% şi All Seasons cu 20%”, se arată în document.

Potrivit aceleiaşi surse, promoţiile de iarnă din Iulius Mall Suceava continuă şi la magazinele de încălţăminte: Coly – până la 90%, iar La Scarpa, Leonardo şi Salamander pâna la 50%. Pentru amatorii de parfumuri şi cosmetice, Sephora a tăiat 30% din preţuri, iar D&P Perfumum, Elgon şi Mystical îşi aşteaptă clienţii cu pachete cadou. Articole sportive la costuri avantajose au magazinele Nike – până la 40% şi Adidas – 25%. Părinţii care doresc să le facă celor mici cadouri sunt aşteptaţi la Picioru’Gras unde preţurile sunt cu până la 70% mai mici, precum şi la Louise – până la 60% şi Il Bimbo – până la 50%.

„Urmăriţi-ne pe www.iuliusmall.com sau pe Facebook/Iulius Mall Suceava, unde veţi găsi lista completă a ofertelor promoţionale, actualizată săptămânal! Grăbiţi-vă! Lucrurile bune se termină repede!”, transmit reprezentanţii complexului comercial.


Intră acum și în grupul de