„Timp pretios pentru doamne”, un atelier cu activitati practice, dedicat femeilor din Suceava. Afla aici cum te poti inscrie!


Intră acum și în grupul de

[gallery columns=”4″ link=”file” ids=”17366, 17367, 17368, 17370″ limit=”1″ wraptag=”div” navwraptag=”div” cellclass=”smd_slimbox” navclass=”smd_slimbox_nav” prevlabel=”« inapoi” nextlabel=”inainte »” />

„Atelierul Hefa”, singurul magazin handmade din municipiu, este locul în care sucevencele se întâlnesc o dată la două săptămâni pentru a-şi petrece timpul liber într-un mod inedit şi constructiv.

Astfel, femei de diferite vârste, ce activează în diverse domenii, se reunesc în cadrul atelierului intitulat „Un temps precieux pour les dames” (Timp preţios pentru doamne) pentru a face „altceva” în timpul lor liber.

„La atelier, doamnele sunt interesate să creeze lucruri practice, care să le ajute să îşi decoreze casa. Le învăţ să recicleze hârtia şi să îşi confecţioneze singure bijuteriile dorite, personalizate, evident, după gustul propriu. Fiecare atelier organizat de mine poartă un alt nume, iar atunci când vine vorba de idei, sunt deschisă temelor la propunere. Menţionez că după terminarea fiecărei şedinţe, doamnele pleacă acasă cu obiectele lucrate”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, proprietara magazinului „cu dichis”, Florentina Boca.

Atelierele destinate lucrului manual se fac contra sumei de 30 lei/şedinţă (2 ore), în zilele de luni şi miercuri. În această sumă, doamnele care vin la atelier sunt tratate cu ceai, limonadă, sifon, clătite, biscuiţi, sau prăjitură cu vişine, detalii care contribuie la crearea unei atmosfere relaxante, „ca acasă”.

Înscrierile pentru viitoarele ateliere se pot face din data de 10 septembrie, fie la sediul magazinului „Atelier Hefa”, situat în centrul oraşului, în apropierea Palatului Administrativ, pe Facebook, pe pagina de profil „Atelier Hefa”, sau la numărul de telefon: 0771/477.859 (Florentina Boca).


Intră acum și în grupul de