Bobocii de la Colegiul National „Stefan cel Mare” din Suceava se pregatesc de bal. Vezi aici care este tema spectacolului din acest an


Intră acum și în grupul de

Elevii de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează vineri, 19 octombrie 2012, de la ora 19.00, în Sala Mare a Casei de Cultură din Suceava, ediţia din acest an a Balului Bobocilor 2012.

„Tema balului din acest an va fi << Rusia >> . Am ales această ţară întrucât considerăm că poate fi exploatată din punct de vedere artistic”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Simona Sofronie, în calitate de organizator.

Potrivit acesteia, pentru titlul de Miss Boboc 2012 al C.N. “Ştefan cel Mare” din Suceava vor concura 12 eleve, care vor trebui să demonstreze că sunt cele mai bune pe parcursul celor patru probe de concurs. Boboacele vor defila în ţinută de zi, de seară, vor dansa şi îşi vor arăta talentul în cadrul probei de aptitudini.

Spectacolul va fi completat cu momente de interpretare vocală, dans, scenete, dar şi cu prestaţia Ansamblului Kozaciok din Bălcăuţi.

Invitaţii speciali ai evenimentului vor fi membrii trupei de muzică şi umor “Fără zahăr”.


Intră acum și în grupul de