Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Suceava organizeaza “Miss si Mister Martisor”


Intră acum și în grupul de

Reprezentanţii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Suceava vor organiza la începutul lunii martie 2013, concursul “Miss şi Mister Mărţişor”, menit să angreneze elevi din toate clasele instituţiei sucevene.

 „ << Miss şi Mister Mărţişor >> va avea loc în jurul datei de 8 martie 2013. În acest concurs se poate înscrie orice elev care frecventează cursurile şcolii noastre, indiferent de vârstă, sau de ciclul de învăţământ în care este înscris. Ca la orice competiţie normală, elevii vor trebui să demonstreze că ştiu să danseze, să defileze în anumite ţinute, să îşi etaleze talentele, dar să răspundă şi unor întrebări menite să le testeze cultura generală. Încercăm prin această manifestare să stimulăm cât mai mulţi copii”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, directorul CSEI Suceava, Camelia Darie.

coronita miss

Potrivit acesteia, în aceeaşi perioadă a lunii martie, elevii Centrului de la Burdujeni vor  pregăti şi o expoziţie de mărţişoare, confecţionate handmade.

Precizăm că în cadrul activităţilor extraşcolare cuprinse în calendarul de pe 2013, CSEI Suceava va organiza şi cea de-a IV-a ediţie a concursurilor „Aşteptând Învierea Domnului” (aprilie) şi „Armonie prin artă populară şi tradiţie” (iunie).

„Primul este un concurs naţional la care participă elevi din învăţământul primar, până la liceu, din învăţământul special şi cel de masă, iar la cel de-al doilea concurs participă doar şcolile speciale din judeţul Suceava, dar şi din două judeţe învecinate – Botoşani şi Neamţ”, a spus adjunctul instituţiei, Cristina Clim.

Aceasta a subliniat faptul că, lunar, elevii i-au parte la activităţile înscrise în programul Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC), prin care CSEI Suceava este beneficiar, iar o parte din şcolile din municipiu au rolul de voluntar. „Desfăşurăm activităţi extraşcolare în colaborare cu cele cinci şcoli voluntare – Colegiul << Alexandru Ioan Cuza >> , Colegiul Naţional << Mihai Eminescu >> , Liceul Particular Nr.1, Colegiul de Industrie Alimentară şi Şcoala Nr. 4 din Suceava. Ne deplasăm cu elevii noştri periodic în aceste instituţii partenere, în care au loc activităţi foarte frumoase”, susţine Clim.

Reamintim că în Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivã Suceava sunt şcolarizaţi elevi cu cerinţe educative speciale.

 


Intră acum și în grupul de