Suceveanca DAYAH MARI ii va inmana ANDREEI ESCA premiul “Jurnalistul Anului 2012”


Intră acum și în grupul de

Dayah Mari si Dana Rogoz

Foto: Facebook.com

Din ce în ce mai cunoscută pe plan local şi naţional, artista suceveană Maria Andreea Vârlan, cunoscută după numele de scenă Dayah Mari, se va afla în data de 25 aprilie la Bucureşti, cu ocazia Galei Premiilor Online Radar de Media 2012, în cadrul căreia îi va înmâna celebrei ştiriste Andreea Esca, premiul „Jurnalistul anului 2012”.

Suceveanca se declară extrem de emoţionată şi fericită în acelaşi timp, susţinând că este un fan înrăit Andreea Esca încă din copilărie. “Andreea Esca reprezintă un exemplu pentru mine încă de când eram copil. Am avut mari emoţii anul trecut, la Gala Avanpremiere organizată de reputatul critic de modă Alin Gălăţescu, atunci când am avut ocazia să o văd pentru prima dată. Mărturisesc că am revăzut-o, în urmă cu două luni în Gara de Nord şi am simţit aceleaşi emoţii puternice. Este o onoare pentru mine să îi înmânez Andreei Esca premiul << Jurnalistul anului 2012 >> ”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Dayah Mari, care, la rândul său, a fost nominalizată în cadrul Galei Premiilor Online Radar de Media, la două secţiuni – “Artistul anului 2012 în România” şi “Melodia anului 2012 în România”, cu piesa “Dame chocolate”.

Artista ne-a mai dezvăluit faptul că în prezent lucrează la un nou single care va apărea, cel mai probabil în luna aprilie, a acestui an.

Finaliştii Premiilor Online Radar de Media 2012 au fost votaţi în intervalul 15 februarie-15 martie 2013 de simpatizanţi din toată ţara. Nominalizările s-au făcut pentru 20 de categorii participante, în final fiind aleşi câte 10 finalişti pentru fiecare categorie.

Reamintim că anul trecut, în cadrul aceleiaşi gale, suceveanca Dayah Mari i-a înmânat premiul pentru „Cel mai bun blog” actriţei Dana Rogoz.


Intră acum și în grupul de