Colegiul de Informatica din Suceava a primit finantare pentru demararea lucrarilor la noua sala de gimnastica


Intră acum și în grupul de

Virginel Iordache

Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” din Suceava a primit o parte din suma necesară finanţării unei noi săli de gimnastică.

„Am reuşit ca într-un moment dificil în care se află economia noastră să primim o parte din finanţarea necesară ridicării unei noi săli de gimnastică. Banii provin din bugetul municipiului Suceava. Momentan, avem sume prinse la investiţii şi sume pentru proiectare. Este un pas făcut de Consiliul Local şi de Primarul Sucevei, Ion Lungu. Am primit suma de 3 miliarde de lei vechi, din cele 13 necesare pentru finalizarea acestui proiect. Restul banilor sperăm să îi primim odată la rectificarea bugetară care va avea loc anul acesta. Sper la o colaborare la fel de fructuoasă ca şi până acum, cu autorităţile locale”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, directorul Colegiulul de Informatică „Spiru Haret” Suceava, Virginel Iordache.

Potrivit acestuia, în momentul de faţă, se lucrează la proiectarea sălii, la caietul de sarcini etc., urmând ca pe viitor, cel mai probabil în luna iulie, să demareze şi lucrările propriu-zise. „Îmi doresc ca la data de 1 septembrie 2014 să putem face inaugurarea noii săli de gimnastică”, a completat Iordache.

 Noua sală de gimnastică ar urma să fie construită în spatele terenului de sport de la Colegiul de Informatică şi să fie folosită atât de elevii haretişti, cât şi de cei proveniţi de la Şcoala Generală Nr.4 din Suceava, situată în vecinătatea liceului.

În momentul de faţă, la Colegiul Naţional de Informatică din Suceava învaţă 835 de elevi, înscrişi în 28 de clase.

 


Intră acum și în grupul de