Bogdan Mogos a lansat o colectie inedita de tricouri. Vezi aici care ti se potriveste!


Intră acum și în grupul de

Tânărul sucevean care în prezent se pregăteşte la Universitatea „Metropolitan” din Londra pentru a îmbrăţişa cariera de fashion stylist, a scos recent o colecţie de tricouri inedite prin mesajul personalizat pe care acestea îl poartă.

Vorbim practic despre o serie de 30 de tricouri negre din bumbac, fiecare inscripţionat cu câte un citat celebru sau nonconformist, gândite special pentru a putea fi purtate şi interpretate fie de femei, fie de bărbaţi. „Citatele au fost preluate de pe aplicaţia Instantgram. Am ales acele citate care sunt capabile să stârnească atât emoţiile celor care vor purta tricoul, cât şi a privitorului care va parcurge mesajul şi va putea înţelege substanţa sa”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Bogdan Mogoş.

Potrivit acestuia, citatele sunt în limba engleză, tocmai pentru a putea fi purtate la nivel internaţional. Pe tricouri au fost imprimate următoarele mesaje: „A room without books is like a body without soul” (O cameră fără cărţi este ca un trup fără suflet), „Kiss the boys and make them cry” (Sărută băieţii şi fă-i să plângă), „Money cant buy happiness? Habibi come to Dudai!!! (Banii nu pot cumpăra fericirea? << Habibi >> vino în Dubai!!!), „Stressed, depressed but well dressed” (Stresat, deprimat dar bine îmbrăcat), „You don’t need bigger boobs. You need to read better books” (Nu ai nevoie de sâni mai mari, ai nevoie să citeşti cărţi mai bune) ş.a.

„Nu vorbim despre o colecţie de design, ci despre un moment inspirat din viaţa mea. Am ales practic să valorific citatele găsite pe Instantgram, cu scopul de a obţine diverse reacţii din partea potenţialului purtător. Mesajele alese m-au dus cu gândul la societatea în care trăim în România şi nu numai”, a explicat tânărul.

Tricourile sunt făcute la noi în ţară şi sunt disponibile pentru toate mărimile, în toate  culorile şi pot fi vizualizate/comandate pe site-ul www.bogdanmogos.com sau pe contul de facebook MOGOS T-shirts. Tot pe acest cont există şi o fotografie în care îndrăgita cântăreaţă Antonia poartă un tricou din aceeaşi colecţie.

Tricourile sunt prezentate într-un shooting realizat de tânărul fotograf Tibi Vîntur.

Ca perspectivă de viitor, Bogdan Mogoş pregăteşte o colecţie capsulă (de mici dimensiuni) în ediţie limită. „Obiectele vestimentare vor fi inspirate şi confecţionate din materiale care se găsesc foarte greu. Practic vor fi făcute din vechile carpete turceşti care se găseau pe pereţii caselor ţărăneşti, prezentâmd imagini cu << Răpirea din serai >> , << Cina cea de taină >> ş.a. Modelele vor fi unicat”, a dezvăluit Bogdan.

Precizăm că pentru următorul an universitar, talentatul sucevean îşi va continua studiile în Danemarca, acolo unde a obţinut o bursă de studii la Universitatea TEKO, secţiunea FASHION DESIGN.

 

 


Intră acum și în grupul de