Nervi in trafic in orasul Frasin. Un sofer suparat loveste un alt sofer in propria masina (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din oraşul sucevean Frans este cercetat pentru lovire după ce, marţi, a lovit cu pumnul, prin geamul deschis al maşinii, un şofer care îi reproşase că a parcat autoturismul necorespunzător.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii oraşului Frasin au fost sesizat, marţi, de un localnic în vârstă de 61 de ani, că a fost lovit cu pumnul, în maşină, de un alt bărbat.
Poliţiştii au constatat că marţi în jurul orei 10.00, în timp ce ieșea din curtea locuinţei cu autoturismul proprietate personală pe Calea Bucovinei de pe raza oraşului Frasin, un bărbat s-a intersectat cu un autoturism ce era parcat necorespunzător, pe mijlocul străzii, şi al cărui proprietar se afla lângă mașină vorbind la telefon.
Pe fondul unor discuții contradictorii legate de modul de parcare al autoturismului, proprietarul maşinii parcate necorespunzător s-a apropiat de maşina celuilalt şi l-a lovit, cu pumnul prin geamul deschis după care ambii şoferi au plecat.
Suspectul a fost identificat la scurt timp ce poliţişti, acesta fiind cercetat pentru loviri sau alte violenţe.

Imaginile au fost surprinse pe 11 iunie, in orasul Frasin, chiar in fața Primariei din localitate, in jurul orelor 10,00.

 

Daca aveti fotografii sau video din trafic, cu imagini despre situatii asemanatoare,  trimiteti-le la adresa:  [email protected]


Intră acum și în grupul de