Elevi din toata zona Moldovei se vor reuni in luna iulie la Gura Humorului. Vezi aici in ce context!


Intră acum și în grupul de

P6250353Colegiul “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului va găzdui în perioada 8-11 iulie 2013, o întâlnire regională a reprezentanţilor Consiliilor elevilor din toată zona Moldovei, a declarat pentru NewsBucovina.ro, directorul instituţiei de învăţământ humorene, Mihaela Ursaciuc.

Potrivit acesteia, ca în fiecare an, la Colegiul “Alexandru cel Bun” a fost desfăşurată Tabăra de vară pentru pregătirea olimpicilor la chimie, urmând ca după data de 15 iulie să se desfăşoare Şcoala de vară pentru pregătire în limba engleză, la care vor participa voluntari scoţieni. Până atunci, în intervalul 8-11 iulie, reputatul colegiu va găzdui şi o întâlnire regională a reprezentanţilor Consiliului elevilor din toată Moldova.

„Mulţumesc elevilor, părinţilor care ne-au susţinut pe toată perioada acestui an şcolar, elevi care contribuie la sporirea prestigiului şcolii, dar şi ziariştilor publicaţiei NewsBucovina.ro, care ne promovează imaginea publicând de fiecare dată rezultatele cu care noi ne mândrim. Mulţumim NewsBucovina.ro şi pentru imprimanta oferită şcolii noastre, ca premiu în urma participării la concursul << Alege balul care te reprezintă! >> . Imprimanta va fi instalată la sala destinată Consiliului Elevilor”, a precizat Ursaciuc.

Aceasta a mai subliniat că se mândreşte cu rezultatele deosebite obţinute de elevii colegiului pe care îl conduce, în acest an şcolar. “Este unul dintre cei mai buni ani pentru colegiul nostru, deoarece am avut mulţi elevi calificaţi la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare. Copiii s-au întors cu premiile I, II, cu menţiuni, reprezentând cu cinste judeţul Suceava. Sperăm ca aceste rezultate să facă dovada unor rezultate pe măsură la examenul de bacalaureat care se află în desfăşurare”, a adăugat directorul Colegiului “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de