IPJ Suceava a lansat campania „Furat intr-o secunda”. Vezi despre ce este vorba


Intră acum și în grupul de

„Furat într-o secundă” este numele campaniei pe care Poliţia Judeţeană Suceava a lansat-o în întreg judeţul şi care se va derula până la finele lunii august. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Suceava, în perioada sezonului estival judeţul va fi tranzitat de mulţi turişti români şi străini, iar pentru asigurarea unui climat de siguranţă a acestora, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Serviciile de Investigaţii Criminale şi Ordine Publică au lansat o campanie de prevenire a furturilor din buzunare, poşete şi genţi favorizate de neatenţia victimelor, intitulată „ Furat într-o secundă”.

Campania se va derula de poliţiile municipiilor Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei , până la sfârşitul lunii august.

În această perioadă, poliţiştii vor organiza acţiuni stradale de informare a cetăţenilor, fiindu-le distribuite totodată materiale cu caracter educativ preventiv ce au fost editate în acest sens.

De asemenea, cu ocazia zilelor municipiilor, se vor distribui  aceste materiale dintr-un avion cu sprijinul Aeroclubului de la Frătăuţii Vechi.

IPJ Suceava precizează că va depune toate eforturile pentru a fi asigurat un climat de siguranţă şi încredere a cetăţenilor judeţului precum şi a turiştilor care vizitează zona.


Intră acum și în grupul de