Sucevenii au dat marea pe piscinele din Complexul de Agrement Arinis


Intră acum și în grupul de

ArinisVremea bună, cheful de distracție și dorul de concediu i-a îndemnat pe suceveni să își petreacă weekend-ul care tocmai s-a încheiat, în Complexul de Agrement Ariniș.

Pentru a evita aglomerația sufocantă înregistrată duminică, la ora prânzului, îndeosebi la casa de bilete destinată accesului la bazinele pentru adulți și copii, cei mai inspirați suceveni au făcut efortul de a se trezi mai devreme, doar pentru a prinde unul din șezlongurile, limitate ca număr, de pe marginea piscinelor. „Am venit la ștrand încă de la ora 10.00, pentru a avea posibilitatea să închiriem câteva șezlonguri unul lângă altul“, a declarat Andrei P., în vârstă de 19 ani, venit în complex cu gașca de prieteni.

Cele peste o mie de persoane  sosite duminică în complexul humorean au avut senzația, preț de câteva ore, că se află pe litoral. Atmosfera de concediu a fost creată de soarele puternic, combinat cu adierea plăcută a vântului, dar și cu apa călduță din bazine, care a contribuit atât la bunăstarea adulților, cât și a copiilor însoțiți de părinți, bunici, amici.

gogosiȘi cum fiecare partidă de scăldat accentuează starea de foame, sucevenii, dar și turiștii veniți din alte zone ale țării, sau chiar din străinătate, s-au delectat cu delicioasele gogoși cu ciocolată și gem de fructe, cu vata de zahăr pe băț, înghețata asortată și porumbul fiert.

O activitate impresionantă au desfășurat duminică restaurantele și pizzeriile din Gura Humorului care s-au întrecut în oferte atractive de preț. „Se pare că pizzeriile din zonă nu mai fac față comenzilor venite din partea clienților aflați astăzi la ștrand. Personal, aștept o pizza de aproape două ore”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, un sucevean.

Distracția mare a continuat și dincolo de bălăceala din bazinele de înot, în incinta Parcului Ariniș turiștii profitând de atracțiile Parcului de Aventuri Escalada, de Tir cu Arcul, dar și de terenurile special amenajate pentru minigolf, handbal, volei și baschet.

Cel mai mare succes în rândul prichindeilor l-a avut Parcul Escalada, unde copiii au pornit în aventură pe traseul special conceput pentru ei, care funcționează din luna iunie a acestui an. Noul traseu, intitulat sugestiv “Spiderman” se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între patru și șapte ani, având unsprezece stațiuni. Între timp, adulții, îndeosebi bărbații, s-au intercut la Tir cu Arcul.

La finele zilei, parte dintre cei veniți la Ariniș au ales să treacă la pas puntea suspendată din incinta Parcului, pentru a face o plimbare cu telescaunul ce funcționează pe un traseu 1.462 de metri deasupra Humorului, sau pentru a mânca din tradiționalul platou cu scrijele, slăninuță și brânză de burduf.


Intră acum și în grupul de