Cantareata Dayah Mari isi schimba numele de scena. Afla aici motivul!


Intră acum și în grupul de

Andreea Maria VarlanFrumoasa cântăreața Maria Andreea Vârlan, alias Dayah Mari, s-a decis să își schimbe numele de scenă. În luarea acestei decizii, artista a fost influențată de familia sa, îndeosebi de tatăl său, care este preot.

“Am vrut să fiu eu. Multă lume mă întreba ce face Dayah Mari și ce face Andreea într-o zi obișnuită și mă simțeam precum Hannah Montana. Tatăl meu a venit cu ideea. Am două nume frumoase, care sună și latino, deci mă reprezintă în totalitate. Plus că sună românește. Îmi place foarte mult tot ce este românesc și oricât de exotic sună numele de Dayah Mari, Maria Andreea mă definește”, a explicat artista.

Odată cu această schimbare, suceveanca și-a creat și un nou cont de facebook, pe care fanii săi o pot contacta (https://www.facebook.com/MariaAndreeaOfficial).

Cântăreața a declarat în exclusivitatea pentru NewsBucovina.ro, că la finele acestei veri intenționează să scoată două piese noi, una în limba română și una în spaniolă. “Piesa în limba română se va intitula << Periculos de bun >> și va avea influențe dance și reggaeton, iar piesa în spaniolă va fi o baladă de dragoste pe care o voi cânta alături de un artist din Chile. Piesa se va numi << Porque quiero verte ahora >> ”, a declarat Andreea.

Ea a mai spus că tot la finele lunii septembrie va pleca într-o vacanță binemeritată alături de niște prieteni. “Vom vizita cele mai importante obiective turistice din Roma sau Turcia. Încă nu ne-am decis”.


Intră acum și în grupul de