Vasilica Miron atenta la evolutia stelistilor in competitiile europene


Intră acum și în grupul de

Vasilica Steliana MironSusținătoare înfocată a echipei Steaua, senatoarea PP-DD de Suceava, Vasilica Steliana Miron le-a transmis jucătorilor un mesaj emoționant pe Facebook, la scurt timp după ce echipa s-a calificat în grupele Ligii Campionilor.

Politiciana le-a transmis prietenilor săi virtuali că Steaua s-a calificat în grupele Champions League, iar pentru jucători a postat următorul mesaj: “Bravo băieți! Suntem mândri de voi!”

„Sunt suporter Steaua încă din copilărie, iar jucătorul meu preferat este Vlad Chiricheș”, declara pentru NewsBucovina.ro, parlamentarul sucevean, care a mai spus că încă din studenţie obişnuia să ia parte la meciurile jucate pe stadionul Ghencea, dar şi la cele de pe Ştefan cel Mare, acolo unde intrarea era liberă.

Steaua a încheiat 2-2 în Polonia, returul cu Legia Varşovia, din play-off-ul Ligii SteauaCampionilor şi s-a calificat în grupele celei mai importante competiţii a cluburilor, graţie numărului mai mare de goluri marcate în deplasare.

Reuşitele formaţiei noastre au fost semnate de Nicuşor Stanciu, în minutul 7, şi Federico Piovaccari, în minutul 9. Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor va avea loc joi, la Nyon, la ora 18.45.

Potrivit rtv.net, cinci ani a aşteptat Steaua o nouă calificare în grupele Ligii Campionilor, iar visul s-a împlinit marţi seara, după returul cu Legia Varşovia. Roş-albaştrii au muncit întreaga vară pentru a reveni la masa bogaţilor şi după ce au eliminat pe Vardar Skopje şi Dinamo Tbilisi au trecut şi de marele hop, campioana Poloniei, Legia Varşovia.


Intră acum și în grupul de