Atac dur la Hagi, Nadia si Nastase, din partea unui reputat actor sucevean


Intră acum și în grupul de

Vladimir GaitanActorul Vladimir Găitan, sucevean la origine, este o prezenţă discretă în viaţa publică din România, însă, revoltat de ceea ce se întâmplă în mediul artistic, a răbufnit.

Potrivit libertatea.ro, cei luaţi în vizor au fost nimeni alţii decât Gheorghe Hagi, Nadia Cămăneci şi Ilie Năstase, pe care celebrul actor Vladimir Găitan îi vede ahtiaţi după imagine şi, împlicit, după bani.

„Sunt lucruri care au luat-o razna. Cum e şi cazul Nadiei. Apare la pasta de dinţi, la săpun, margarină. Şi uite că şi-a luat-o, pentru că intră pe teritoriu necunoscut. Poate Hagi, Năstase şi cu Nadia au nevoie de bani? Însă, din câte ştiu, Hagi şi cu Ilie Năstase sunt doi oameni de afaceri prosperi. Chiar aşa, să te bagi în toate reclamele? Şi nici nu o au cu actoria, vezi că îşi dau cu stângul în dreptul. Adevăratele valori stau ascunse şi păcat că nu le descoperim. Omul se satură şi de icre negre la un moment dat dacă mănâncă prea des. Şi săracul de Hagi, are şi el problemele lui de exprimare, dar să se bage în toate concursurile, dai premiu şi la fotbal, şi la << Cântarea României >> , centrezi şi dai şi cu capul, nu ştiu, mi se pare anapoda”, a comentat Vladimir Găitan pentru ziarulring.ro.

Actorul a fost deranjat de gestul lui Hagi de a acorda marele premiu în finala concursului pentru tinere talente de la Antena 1, „Next Star”: „Mi s-a părut puţin naşpa, ca să folosesc un cuvânt al noii generaţii. Domnului Hagi i-aş recomanda să se bage acolo unde se pricepe. Îi ai pe Angela Similea, Corina, un Ţeicu, ar putea să dea ei nişte premii, un Marius Moga dintre cei tineri. Dacă Hagi premiază vocile, ce ar fi ca eu să merg mâine să dau o cupă la nu ştiu ce campionat de fotbal?! Nu aţi spune, nu-l aveţi pe Belodedici, atâţia fotbalişti, ce să caute Găitan acolo? Fiecare cu sectorul lui, ăsta-i mesajul pe care vreau să-l transmit. Chiar are nevoie de bani Hagi, chiar aşa de necăjit este? Este o vorbă în breasla mea: << Lasă, mă, omului să-i fie un pic dor de de tine >> „.

Cu atât mai deranjate sunt aceste dese apariţii ale celor trei foşti sportivi în diverse reclame cu cât există mari actori care mor de foame. „Se amestecă meseriile. Eu ştiu atâţia actori mari care mor de foame, care ar fi îndrituiţi să apară în aceste reclame. Nu le ajung pensiile de la o lună la alta, iar mie îmi dai Hagi, Năstase şi Comăneci mai mereu. Parcă este un pic prea mult. Puţină decenţă parcă nu ne-ar strica”.


Intră acum și în grupul de