Stefanno si Julianno, singurii artisti de muzica electronica suceveni invitati sa mixeze pe scena festivalului „House Parade” din Timisoara!


Intră acum și în grupul de

pic1Suceveni la origine, Stefan si Iulian, pe numele lor de scena, Stefanno b2b Julianno, au inceput sa mixeze in urma cu 9 ani, ambii aducandu-si aportul la promovarea muzicii electronice din nordul tarii. Membri fondatori ale comunitatilor de muzica electronica din Suceava, printre care si Youth Can Do It – Night Music, cei doi au participat in 2007 la preselectia House Parade din Timisoara, fiind alesi sa mixeze in cadrul festivalului cu acelasi nume. De atunci si pana in prezent sunt rezidentii celui mai mare festival de muzica electronica din vestul tarii, precum si rezidentii evenimentului Trance Vibrations.

Anul acesta vor fi prezenti pe scena House Parade Festival din Timisoara, cu un set de warm-up pentru James Zabiela, britanicul cu cea mai buna tehnica din lume ca si dj. Alaturi de Stefan si Iulian, pe scena vor mai urca: Leon Bolier si Mc Tha Watcher, ambii din Olanda, Gabriel Ross si dAre, din Romania.

House Parade este un festival de muzică electronică ce a luat naştere în anul 2004 în Timişoara. De-a lungul timpului acesta a evoluat de la o prezenţă de circa 1.000 de persoane în anul 2004, la circa 15.000 de persoane în anul 2010. De asemenea, în decursul anilor a adus o listă impresionantă de artişti internaţionali de top precum: Above & Beyond, Markus Schulz, Eddie Halliwell, Gareth Emery, Dash Berlin, Cosmic Gate, Blank & Jones, tyDi, W&W, 4 Strings, Infected Mushroom, Andy Duguid, Andy Moor, Marcel Woods şi mulţi alţii.

Ediţia din acest an este o ediţie aniversară, cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate. Cu această ocazie, se doreste organizarea unui festival cu adevărat special, cu artişti internaţionali de renume, o locaţie poziţionată excelent strategic, animată de o scenă impozantă şi multe alte surprize.

Programul complet al festivalului:

DAY 1 – Vineri 6 Septembrie 2013 – BASE SOUND night

21:00  ACUTRA [RO]

22:30  ENFORGE [RO]

00:00  EMALKAY [UK]

01:30  BENGA [UK]

03:00  SUIE PAPARUDE [RO]

04:30  Drumskill Crew closing dj set

DAY 2 – Sambata 7 Septembrie 2013 – HOUSE PARADE night

21:00  dARe [RO]

22:30  GABRIEL ROSS [RO]

00:00  STEFANNO B2B JULIANNO [RO]

01:30  JAMES ZABIELA [UK]

03:30  LEON BOLIER [NL]

05:00  Residents closing dj set

MC THA WATCHER [NL]

Locatie – Complex, Calea Aradului, Km. 6, Timisoara, Romania.

Stefanno b2b Julianno sunt cei mai cunoscuti dji suceveni, mixand de-a lungul timpului alaturi de artisti precum: Above and Beyond, Leon Bolier, Ernesto vs Bastian, Sied van Riel, Andy Moor, Galen Behr, Joop, Aly & Fila, Rank 1, Alex Morph, Woody van Eyden, Ron van Gelderen, Mark Norman, Talla 2XLC, Sean Tyas, Marcel Woods, Andy Duguid, Mojado, Johan Gielen, Airbase, Jonas Steur, Ton TB, Cor Fijneman, Mr. Pit, Anhken, Cliff Coenraad, Danjo, Nenes, Niklas Harding, Re-ward, W&W, Phynn, Dash Berlin, Tydi, 4 Strings, Jonas Stenberg, Westbam si multi altii.

Din 2007 pana in momentul de fata au fost prezenti in cadrul evenimentelor organizate in: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Ploiesti, Brasov, Bacau, Iasi, Suceava, Cluj-Napoca, Sibiu, Botosani, Galati etc.

Cel mai mare eveniment la care au participat a fost in 2009, in Club Midi din Cluj-Napoca, atunci cand au facut warm-up pentru trio-ul britanic de top, Above and Beyond. In 2010 au urcat pe main stage House Parade din Timisoara, acestia bucurandu-se de o audienta de 10.000 de persoane.

Stefanno si Julianno sunt si producatori de muzica electronica, din propriul studio iesind creatii ce au fost semnate la case de discuri din Anglia sau Olanda. Piesele lor au facut inconjurul lumii fiind sustinute de artisti precum: Markus Schulz, Tydi, Ummet Ozcan, Judge Jules, Mr Pit s.a.

Bilete House Parade Festival:

AVANS

Vineri 25 lei | Sambata 25 lei

– On-line national si international: prin comanda la www.bilete.ro (livrare prin curierat pe intreg teritoriul Romaniei si e-Ticket pe plan international)

– Puncte de vanzare Bilete.ro: Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in Magazinele Germanos.

– Punct de vanzare House Parade: House Parade Offices (Str. Vasile Alecsandri nr. 3, Piata Unirii, Cladirea Constructim vis-a-vis de Intermezzo)

LA INTRARE

Vineri 35 lei | Sambata 35 lei


Intră acum și în grupul de