Senatoarea Steliana Miron, dezamagita, pe Arena Nationala. Vezi aici ce a intristat-o!


Intră acum și în grupul de

StelianaMicrobistă înrăită și susținătoare înfocată a echipei Steaua, senatoarea PP-DD de Suceava, Vasilica Steliana Miron s-a aflat marți seară, pe National Arena, în zona VIP, pentru a susține echipa națională a României în jocul cu echipa Turciei.

La scurt timp după începerea meciului, sexy senatoarea a postat pe o cunoscută rețea de socializare două fotografii, una cu jucătorii români și străini, iar una în care apare ea, vizibil dezamăgită, probabil de evoluția jucătorilor de la Națională. Cu toate acestea, cea din urmă fotografie a strâns, nu mai puțin de 59 de like-uri, dar a stârnit și comentarii din partea prietenilor virtuali și a suporterilor români care au remarcat tristețea de pe chipul senatoarei.

Reacția politicianei se explică, deoarece România a pierdut aseară în  fața Turciei, cu scorul de 0 la 2, meciul din grupa D a preliminariilor CM 2014.

„Sunt suporter Steaua încă din copilărie, iar jucătorul meu preferat este Vlad Chiricheș”, declara pentru NewsBucovina.ro, parlamentarul sucevean, care a mai spus că încă din studenţie obişnuia să ia parte la meciurile jucate pe stadionul Ghencea, dar şi la cele de pe Ştefan cel Mare, acolo unde intrarea era liberă.


Intră acum și în grupul de