Restaurantele si pub-urile din Suceava se intrec in cele mai sofisticate meniuri pentru Noaptea de Revelion. Tu pe care il alegi?


Intră acum și în grupul de

Trecerea dintre ani reprezintă pentru români prilejul perfect pentru a se aşeza la o masă copioasă şi de a petrece alături de prietenii care merită să le fie alături. Pentru ca acest eveniment să fie unul reuşit, deşi ne aflăm abia la mijlocul lunii noiembrie, restaurantele şi pub-urile din municipiul Suceava se întrec deja în oferte atrăgătoare de preţ şi meniuri pe măsură, pentru noaptea  de Revelion 2014.

Restaurant Da VinciSucevenii care vor alege una din ofertele expuse  mai jos, pentru petrecerea nopţii dintre ani, vor scoate din buzunar între 170 şi  250 lei/persoană.

Restaurant Da Vinci Suceava îi invită pe suceveni să sărbătorească intrarea în Noul An cu voie bună şi un răsfăţ culinar pe măsură, format dintr-un Antreu, ce va cuprinde canape-uri cu roast beef, cocktail de creveti, rondele de somon fume cu crema de branza, cascaval cu nuci, muschi file de porc, rulada de spanac cu branza şi „frigarui” de mozzarella si rosii cherry, un fel principal, la care invitaţii vor servi: file de somon cu sparanghel si sos olandez alaturi de legume sote si lamai murate, muschiulet de porc la cuptor cu cartofi copti si sos de branzeturi, precum şi un desert reprezentat de tortul „Buturuga”. Şi, bineînţeles, nelipsita şampanie.

Acestea vor fi asezonate cu următoarele băuturi: Whisky, Vodca, Jagermeister, Campari (250 ml./pers.), Vin alb/rosu, Racoritoare, Apa, Cafea ş.a.

Preţ – 249 lei/pers.

Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0330/803.330.

Del'IriMarţi, 31 decembrie 2013, începând cu ora 21.00, Restaurant Del’Iri Suceava îşi aşteaptă prietenii într-o atmosferă familiară, răsfăţându-i cu următorul meniu – Aperitiv: ruladă de muşchiuleţ de porc cu prune afumate, ruladă din piept de pui cu smochine confiate, minicook cu mozzarella, bocconcini, roşii cherry şi dresing de busuioc proaspăt, minicook cu gorgonzola şi nuci caramelizate, minicook cu creveţi black tiger şi cremă de brânză cu busuioc proaspăt, minicook cu file de anchois şi prune uscate, minicook cu somon fume şi lime. La felul doi, se va servi – file de peşte spadă cu sos dulce-acrişor şi legume natur, iar la felul principal – pulpe de raţă cu sos de portocale acompaniate de gnocchi de casă. Desert – Amour du chocolat.

Băuturi: Cocktail de primire, Whisky J&B, Vodca Absolut, Vin alb/roşu – Budurească, Bere Heineken draught, Cafea Lavazza, Apă plată/minerală, O cupă de şampanie la trecerea dintre ani.

Preţ – 250 lei/persoană

Rezervări şi informaţii se pot obţine la numerele de telefon: 0330/405.000, 0753/833.969

Complexul-Turistic-Conacul-Domnesc-din-SuceavaPentru cei care doresc să prelungească trecerea dintre ani, Complexul Turistic Conacul Domnesc din Şcheia le-a pregătit un pachet de 5 zile (4 nopţi de cazare), în perioada 29 decembrie 2013-2 ianuarie 2014, care include: cină a la carte, foc de tabără, preparate la grătar, vin şi ţuică fiartă, o seară cu obiceiuri populare tradiţionale (concert în aer liber), accesul la centrul SPA, terenul de sport şi pescuit, proceduri de masaj şi tratamente corporale, turul oraşului Suceava, tur la Mănăstiri ş.a.

Preţurile sunt cuprinse între 1.390 lei/persoană şi 1.900 lei/persoană, în funcţie de pachetul ales.

Rezervări şi informaţii se pot obţine la numerele de telefon: 0372/300.600. 0230/526.944

-hotel_continental_suceava_1446Persoanele care aleg să îşi petreacă Revelionul 2014 într-o locaţie de tradiţie, Restaurant Hotel Continental Suceava promite invitaţilor săi o seară cu tematica „Poveste bucovineană de Anul Nou”. La trecerea dintre ani, oaspeţii vor servi următorul meniu – Terină de pui umplută cu ardei roşu, Ruladă de caşcaval cu brânză, mac şi nuci, Rulouri de vinete umplute cu legume, Chifteluţe cu chimion, File de păstrăv afumat în cetină. Fel principal I – Piept de pui cu hrean şi smântână. Fel principal II – Păstrăv prăjit în crustă de mălai servit cu garnitură de hrini sote cu ardei capia şi sos de usturoi. Fel principal III – File de porc umplut cu prune uscate cu garnitură de cartofi crocanţi cu cimbru. Desert – Tort festiv, Alivenci şi Găluşte cu prune în sos de vanilie.

Preţ – 250 lei/persoană. Restaurantul sucevean acordă 10% reducere pentru plata în avans, până în data de 30 noiembrie 2013.

Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0372/121.721

Restaurant ToscanaÎntr-o atmosferă intimă pregătită special pentru Anul Nou, Restaurant Toscana Suceava, aşteaptă sucevenii cu un meniu delicios, care conţine – Felul 1: Ruladă de caşcaval şi şuncă, Ruladă de brânză, Frigărui cu pifteluţe susan, mac şi roşii cherry, Muşchi file, Pastramă, Doboş cu şuncă şi caşcaval, Baghete de pui cu susan, Cotlet împănat şi crostini cu somon. Felul II: Ruladă din piept de pui umplut cu legume şi salată. Felul III: Muşchiuleţ Montana garnisit cu legume şi cartofi gratinaţi. Desert – tortul casei.

La bar, oaspeţii vor putea servi următoarele băuturi: Whisky Jameson, Vodca Absolut, Cremă de whisky (la cerere), Martini, Cinzano (la cerere), Vin muscat otonel alb, vin roşu merlot, Podgoria Sâmbureşti, Bere (la cerere), Răcoritoare, Apă minerală/plată, Şampanie.

Preţ – 170 lei/persoană

Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0721/701.886

Oscar Wilde1Localul cu specific irlandez Oscar Wilde Suceava îşi va răsfăţa clienţii cu un meniu sofisticat, pe măsura aşteptărilor, ce va conţine – Gustare rece: Canapes cu pastă de crudităţi şi creveţi, Grisine cu prosciutto crudo, Pacheţele de primăvară (piept de pui, mozzarella, legume), Calamari pane cu sos Tartar, Toast cu icre de crap, Crochete de caşcaval, Bruschette cu salată de vinete, Ouă de prepeliţă în cravată de castravete, Salam Milano cu Mascarpone picant, Gujon de pui cu susan, Ruladă din aluat pufos cu ficat de raţă, ciuperci, almette, Terină de pui bicoloră, Cârnăciori picanţi în aluat, Coşuleţe cu salată boeuf, Bărcuţe cu salată a la Russe, Mozaic de măsline, Mix de brânzeturi fine, Platouri de legume proaspete, Crostini cu Somon fume, Salată de baby octopus în bărcuţe de andive, Minicrispy de pui, Rulouri cu şuncă şi crudităţi, Minibruschete cu cremă de brânză şi creveţi, Pifteluţe tradiţionale, Baghete de pui cu susan. Gustare caldă: File de şalău cu sos Olandez, broccoli şi baby carrot. Fel Principal: Beef Wellington cu sos Bernaise, cartofi wedges şi salată de varză proaspătă. Desert – Bufet de prăjituri asortate şi fructe proaspete.

Băutură gratis: Whisky J&B, Vodca Smirnoff, Tequila Jose Cuervo, Gin Bombay, Vermouth Martini, Vin Budurească alb, rose şi roşu, Răcoritare – Pepsi, Mirinda, 7Up, Prigat Nectar, Apă minerală/plată, Cafea, Cappuccino, Ceai.

Preţ – 249 lei/persoană

Rezervări şi informaţii se pot obţine la numerele de telefon: 0330/803.102, 0751/350.575

Sucevenii care nu au planuri pentru noaptea dintre ani, pot lua parte la Revelionul în aer liber organizat de municipalitate în parcarea Iulius Mall Suceava.

În măsura în care şi alte restaurante şi pub-uri sucevene îşi vor face publice ofertele pentru Revelion 2014, vom reveni cu detalii!


Intră acum și în grupul de