Campania „ShoeBox” nu i-a lasat indiferenti pe suceveni! Si tu poti aduce bucurie pe chipurile copiilor nevoiasi!


Intră acum și în grupul de

ShoeBox

Peste 180 de cadouri ambalate în cutii de pantofi au fost colectate, până în prezent, la Suceava, în cadrul Campaniei “ShoeBox”, lansată în urmă cu două săptămâni, la nivelul municipiului  reşedinţă de judeţ.

Iniţiativa a reuşit să îi sensibilizeze pe suceveni, iar în cele două puncte de colectare din oraş, la Talcioc Cultural Suceava, respectiv la sediul THEA STIL, Complex Moda, au fost colectate un total de 185 de cutii de pantofi, frumos ambulate, pline cu bunătăţi şi surprize, pentru copiii nevoiaşi.

“Am colectat până la acest moment 35 de cutii pline cu cadouri. Au existat persoane care au adus şi câte cinci-şase cutii. Sucevenii sensibilizaţi de această campanie, care s-au şi implicat, au fost în general părinţi, din categoria de vârstă 30-40 ani. Oficial, campania se încheie vineri, 13 decembrie 2013, însă rămânem deschişi spre a mai primi cutii de la oamenii cu suflet mare, şi după această dată”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Veronica Vozian, PR la Talcioc Cultural Suceava.

Potrivit acesteia, campania găzduită la Talcioc s-a făcut şi cu sprijinul Asociaţia pentru Lobby, Dialog şi Acţiune Civică Suceava.

Colete special concepute pentru Campania “ShoeBox” au fost primite şi la cel de-al doilea punct de Colectare din Suceava, la sediul THEA STIL, Complex Moda, acolo unde s-au strâns un număr de 150 de cutii. “Coletele au fost donate prin bunăvoinţa părinţilor care au copiii înscrişi la grădiniţele Albinuţa şi Aşchiuţă din Suceava. Vom începe distribuirea acestor colete începând de luni. Cadourile vor ajunge la copiii necăjiţi, care trăiesc în familii fără posibilităţi, din municipiul Suceava”, a declarat Monica Balaţchi, responsabil campanie.

Persoanele care doresc să se implice în această Campanie, încă o mai pot face, donând cadouri pentru copiii devaforizaţi din Suceava, în următoarele puncte de colectare:

•  Sediul THEA STIL, Complex Moda, str. Ştefan cel Mare, nr.54, et.4, lângă Palatul Finanţelor Suceava. Persoane de contact: Andrei Valasciuc, tel 0753/632.768 si Monica Balatchi – 0744 514 615. Program de colectare: luni – vineri, 8:30-15:30

• Talcioc Cultural, 1 Mai, 720262 (la colţ cu Strada Scurtă). Persoană de contact: Veronica Vozian – 0755/222.880

“ShoeBox” este o cale prin care, în preajma sărbătorilor de iarnă, cutiile de pantofi devin locul perfect în care încap cadouri pentru copiii orfani sau săraci, idee lansată de Valentin Vesa, iniţiatorul acestui proiect în România.

 


Intră acum și în grupul de