Președintele PSD, Marcel Ciolacu: Ceea ce s-a întâmplat la Suceava impunea retragerea din politică a lui Gheorghe Flutur. Cel mai corect pentru suceveni și pentru toată țara față de o asemenea nenorocire ar fi fost demisia de onoare și sub nici o formă o nouă candidatură//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, la Fălticeni, că situația generată de criza sanitară din județul Suceava ar fi impus retragerea din politică a lui Gheorge Flutur și nicidecum o nouă candidatură pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

Ciolacu a spus într-o conferință de presă că îi face o deosebită plăcere să fie în campanie alături de candidatul PSD la funcția de președinte al CJ Suceava, Mirela Adomnicăi și de candidatul PSD pentru funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir.

El a arătat că Mirela Adomnicăi a fost prima femeie deputat de Suceava, prima femeie prefect al județului Suceava și va fi prima femeie președinte de Consiliu Județean Suceava.

„Nu este o misiune grea ținând cont de cele întâmplate la Suceava. Știu patriotismul local, cunosc cum trebuie să ne apărăm între noi, dar ceea ce s-a întâmplat la Suceava nu are nicio justificare.Indiferent de cât am vrea să fim de indulgenți, județul Suceava, municipiul Suceava, în acest moment este pe primul loc atât la decese cât și la îmbolnăviri”, a spus Ciolacu.

El a apreciat că în aceste condiții, Gheorghe Flutur ar fi trebuit să se retragă din politică.

„Îmi pare rău pentru domnul Flutur. Cred că era momentul retragerii din politică. Nu are nicio justificare nici domnia sa și nici fostul manager al spitalului pentru managementul defectuos care nu a dus la pierderi de bani, ci la pierderi de vieți omenești. Cel mai corect pentru suceveni și pentru toată țara față de o asemenea nenorocire ar fi fost demisia de onoare și sub nici o formă o nouă candidatură”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu la Fălticeni

Marcel Ciolacu conf de presa la Fălticeni

Publicată de NewsBucovina.ro pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020


Intră acum și în grupul de