Ioan Balan: PSD este în județul Suceava în derivă totală încearcă prin comunicate sforăitoare să-și acopere neputința. Incoerența domnului Stan își spune cuvântul cu fiecare comunicat scris pentru că cel spus pe gură este total neinteligibil


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, a declarat, sâmbătă, că în județul Suceava PSD este în derivă, încearcă să suplinească neputința prin comunicate sforăitoare, dar că nu are nicio șansă să ofere sucevenilor o alternativă viabilă de dezvoltare.

„Văd o preocupare mare din partea domnului președinte Ioan Stan din a suplini muțenia candidatului PSD la Consiliul Județean Suceava. Este treaba lor că își împart sarcinile în familia socialistă PSD. Deranjant este faptul că incoerența domnului Stan își spune cuvântul cu fiecare comunicat scris pentru că cel spus pe gură este total neinteligibil”, a spus Ioan Balan care a menționat că „numărătoarea inversă” invocată de Ioan Stan „este ca și cum ai vorbi despre funie în casa spânzuratului”.

„Înțeleg că astăzi are vizită de la București și trebuie să dea din coadă în fața șefului, dar toate astea au o limită. #Destul!”, i-a transmis Ioan Balan.

El i-a cerut președintelui PSD Suceava să nu mai vorbească în locul altora pentru că nu se califică să aibă astfel de aprecieri.

„Nu mai vorbiți în numele celor care au suferit și unii au și murit din cauza acestei pandemii.Rușine! Nu vă faceți campanie pe suferința lor! Nu mai faceți pe unii și pe alții responsabili de această nenorocire care s-a abătut asupra întregii lumi. Nu mai vorbiți de testări preferențiale în condițiile în care ați fost principalul beneficiar al acestor testări. Lăsați candidatul PSD la Consiliul Județean Suceava să se exprime și să vorbească despre un eventual plan de dezvoltare a Sucevei”, a declarat Ioan Balan.

El a subliniat că Gheorghe Flutur este președintele de Consiliu Județean care a trebuit ca trei ani și jumătate să se bată cu Guvernul PSD și cu unii lideri ai PSD de la Suceava care mergeau pe la Ministerul Sănătății și cereau să nu se acorde fonduri pentru Spitalul Județean Suceava pentru că s-ar crea un beneficiu de imagine pentru președintele CJ Suceava și că, la fel și la Compania Națională de Investiții ca să nu prioritizeze Sala Polivalentă pentru a nu crea eventuale puncte electorale primarului Ion Lungu.

„Cu genul acesta de acțiuni a trebuit președintele Flutur să facă față în ceea ce înseamnă investiții pentru județul Suceava”, a spus Balan.

Mai mult, deputatul sucevean i-a sugerat președintelui PSD Suceava Ioan Stan să încerce să-l sune pe colegul său de la PSD, președintele CJ Iași Maricel Popa, și să-l întrebe de ce în calitate de coordonator al proiectului european pe axa Suceava-Iași a tergiversat acest proiect.

„S-ar putea să-l găsiți extrem de ocupat cu explicațiile către ieșeni, dar și pe la DNA în legătură cu ingineria financiară pusă la cale cu bunul său prieten Ionel Arsene de la CJ Neamț pentru spitalul mobil de campanie”, a spus Balan.

El a arătat că în timp ce PSD Suceava este în derivă, PNL vine cu proiecte care să ducă la creșterea confortului sucevenilor.

„Sucevenii trebuie să știe că PSD la Suceava este în derivă totală și că prin aceste comunicate sforăitoare vor să-și acopere neputința. PNL a venit în fața sucevenilor cu proiecte de dezvoltare pe trei paliere, local, județean și național. Argumentele care stau la baza acestora pleacă de la sintagma: mai mult confort pentru cetățeni”, a spus Ioan Balan.

El consideră că garanția că toate aceste lucruri se vor întâmpla în următorul mandat este candidatura lui Gheorghe Flutur pentru președinția CJ Suceava.

„Acesta a demonstrat că atunci când a avut un mandat (2008-2012), cu un guvern apropiat și deschis dezvoltării, lucrurile devin realitate. Aprecierea cetățenilor județului Suceava față de activitatea susținută a lui Flutur va fi dată în 27 septembrie”, a conchis Ioan Balan.


Intră acum și în grupul de