Mirela Adomnicăi: 27 septembrie va fi un moment de cotitură, un moment al schimbării în județul Suceava. Nu vor mai fi investiții istorice din perspectiva anilor finalizării lor, ci investiții istorice prin dimensiunea lor


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat, sâmbătă, la Fălticeni, că a constatat că investiții importante din județul Suceava au fost sprijinite doar de guvernele PSD și că sunt investiții care au avut nevoie de foarte mulți ani pentru a fi finalizate.

Ea a explicat că în timpul vizitei de la noul spital din Fălticeni a remarcat că doar în timpul guvernărilor PSD s-au făcut astfel de vizite pentru vizualizarea progreselor făcute pentru că doar guvernele PSD au alocat fonduri pentru această investiție.

Adomnicăi a mai spus că a inventariat investițiile mari din județul Suceava arătând că varianta ocolitoare a municipiului Suceava a fost finalizată tot de un guvern PSD după 11 ani, că și Casa Corpului Didactic, este abandonată ani de zile și rămasă tot ca o piesă muzeu, că și-a amintit că sunt investiții care nici măcar nu au fost transpuse în proiecte începute.

„Este un moment al schimbării în județul Suceava, un moment pe care l-am simțit și din discuțiile pe care le-am purtat cu sucevenii, iar ceea ce trebuie să însemne schimbare în județul Suceava trebuie să însemne să nu mai avem investiții istorice din perspectiva anilor pentru finalizarea lor, trebuie să avem investiții istorice din perspectiva dimensiunii acestor investiții”, a spus Adomnicăi.

Ea a declarat că momentul pentru această schimbare este 27 septembrie, care trebuie să fie un moment de cotitură și la municipiul Suceava și în județul Suceava.

Marcel Ciolacu la Fălticeni

Marcel Ciolacu conf de presa la Fălticeni

Publicată de NewsBucovina.ro pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020


Intră acum și în grupul de