Dan Ioan Cușnir: În ritmul actual Suceava va ajunge un oraș depopulat. Avem obligația să demarăm de urgență un parc industrial și un incubator de afaceri


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir, a declarat, sâmbătă, la Fălticeni în cadrul unei conferințe de presă alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, că este nevoie ca Suceava să dezvolte imediat un parc industrial pentru locuri de muncă mai bine plătite.

„Ceea ce simțim în stradă în ultimele zile de ne confirmă care este principala nevoie a sucevenilor. Sucevenii au nevoie de locuri de muncă bine plătite. Asta vom face începând cu 28 septembrie. Avem obligația să le dăm motive tinerilor să se întoarcă acasă. Asta va fi misiunea noastră”, a spus Cușnir.

El a transmis conducerii PSD că după 28 septembrie îi așteaptă la Suceava pentru că Suceava are nevoie urgentă de un parc industrial și de un incubator de afaceri.

„În România sunt 75 de parcuri industriale funcționale, dar niciunul în Suceava. Avem obligația să demarăm de urgență un parc industrial și un incubator de afaceri. În ritmul actual, Suceava va ajunge un oraș depopulat. Avem obligația să le dăm tinerilor motive să nu mai plece și să se întoarcă acasă”, a spus Dan Ioan Cușnir.

Marcel Ciolacu la Fălticeni

Marcel Ciolacu conf de presa la Fălticeni

Publicată de NewsBucovina.ro pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020


Intră acum și în grupul de