Flutur: Guvernul PNL a alocat banii pentru deschiderea Spitalului Fălticeni unde lucrările au durat cât toate mandatele de parlamentar ale lui Ioan Stan


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, că Guvernul liberal a alocat fonduri pentru achiziția aparaturii necesare deschiderii noului spital din Fălticeni și așteaptă acest moment pentru că lucrările la acest spital au durat cât toate mandatele adunate de parlamentar ale lui Ioan Stan.

El a menționat că din cele 20 de milioane de lei necesare Spitalului Fălticeni, aflat în subordinea Primăriei Fălticeni, Guvernul liberal a alocat 15 milioane de lei.

„Durează foarte mult punerea în funcțiune și aștept ziua deschiderii. Cel puțin, în urma investiției susținute de mai multe guverne, Fălticeni va avea un spital nou și modern, dar în urma mandatelor de parlamentar ale domnului Ioan Stan nu rămâne nimic”, a spus Gheorghe Flutur

El a arătat că important este că de când a venit Guvernul liberal la conducere, în județul Suceava sunt investiții în toate localitățile ceea ce „îi dă fiori reci” președintelui PSD Suceava Ioan Stan.

„După alegerile din 27 septembrie vom vedea dacă Ioan Stan va fi apreciat de conducerea partidului pentru ceea ce a realizat în județ și dacă va mai avea susținerea necesară pentru o candidatură. Aștept însă cu nerăbdare, domnule Stan, alegerile parlamentare să vă întreb răspicat ce ați făcut pentru acest județ fiind cel mai vechi parlamentar de Suceava”, a spus Flutur.

El a remarcat că în anul 2008 PSD avea monopol total asupra județului Suceava, iar acum nu reușește să depună liste cu candidați la alegerile locale în toate localitățile din județ ceea ce spune multe despre unde a fost dus acest partid ca urmare a modului actual în care este condus.


Intră acum și în grupul de