Un bărbat fără permis s-a ascuns de polițiști lângă un cimitir din Fălticeni. Polițiștii i-au făcut semn să oprească pentru că nu purta centura de siguranță


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost urmărit de polițiști prin Fălticeni după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor care au observat că nu purta centura de siguranță.

Astfel, luni seara, o patrulă de poliție care efectua serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe str. 2 Grăniceri din Fălticeni, a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism Audi care circula pe str. 2 Grăniceri pe relația Fălticeni-Spătărești iar conducătorul auto nu purta centura de siguranță.

Bărbatul aflat la volan nu a oprit la semnal, continuându-și deplasarea către Spătărești motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia.

Mașina urmărită a efectuat virajul la dreapta către o autobază din zonă, iar autoturismul a pătruns în incinta autobazei unde conducătorul auto a oprit, a coborât din autoturism și a fugit.

Polițiștii au verificat zona, iar în apropierea cimitirului „Sfinții Voievozi, a fost identificat conducătorul autoturismului.

Polițiștii au stabilit că acesta are permis de conducere pentru categoria Am, A1, dar nu are permis de conducere pentru categoria B, iar autoturismul pe care îl conducea nu este asigurat cu poliță RCA.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”.


Intră acum și în grupul de