O femeie din Fălticeni prinsă de jandarmi cu un rucsac plin cu țigări de contrabandă înainte ca marfa să fie vândută de soț în piață


Intră acum și în grupul de

O femeie de 28 de ani din Fălticeni este cercetată pentru deținerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false după ce a fost prinsă de jandarmi transportând țigări de contrabandă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, Magdalena Hatnean, joi, în jurul orei 11.00, un echipaj de jandarmi, aflat în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Fălticeni, a depistat o femeie, în vârstă de 28 de ani, care avea asupra sa un rucsac voluminos ce conținea țigări de proveniență extracomunitară.

Astfel, 120 de pachete de țigări urmau să fie comercializate de către soțul acesteia în Piața Agroalimentară Fălticeni.

Datorită jandarmilor care au intervenit cu tact și în timp util, activitatea ilicită a fost stopată, a precizat sursa citată.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârșirea faptei contravenționale prevăzute de articolul 449, alin. 2, lit. K din Legea 227 din 2015 privind Codul Fiscal, jandarmii au dispus ridicarea celor peste 2000 de țigarete în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de