Un șofer băut a fost blocat de polițiști după o urmărire în noapte pe străzile din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un sucevean în vârstă de 32 de ani este cercetat penal pentru infracțiuni rutiere, el fiind blocat de poliție după o urmărire.

Astfel, în noaptea de miercuri spre joi în jurul orelor 02.55,  o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza cartierului Burdujeni, a observat un autoturism marca BMW ce se deplasa din sens opus pe strada Gheorghe Doja și i s-a făcut șoferului semnalul regulamentar de oprire.

Șoferul nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare motiv pentru care polițiștii au intrat în urmărirea acestuia cu autospeciala pe străzile Gheorghe Doja, Privighetorii și ulterior pe str. Putna, iar în parcarea din laterala blocului B7 autoturismul BMW a fost blocat cu autospeciala de poliție.

Polițiștii l-au legitimat pe șofer, un bărbat de 32 de ani din Suceava care a fost testat cu aparatul etilotest din dotarea Secției de Poliție Burdujeni și a rezultat o valoare de 0.44 mg./l pur alcool în aerul expirat.

Ulterior, șoferul a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i-au fost recoltate două probe biologice la interval de o oră pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit proces verbal de constatare al infracțiunii flagrante, pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”,  cercetările urmând a fi continuate de către lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava.


Intră acum și în grupul de