Șoferiță beată la volan, plasată de procurorii din Fălticeni sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat, vineri, măsura preventivă a controlului judiciar faţă de o  femei, care a fost reținută pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Potrivit procurorilor, în data de 21.10.2023, ora 21:20, femeia a condus un autoturism pe drumurile publice din mediul rural, având o alcoolemie peste limita legală, respectiv de 2,41 g%0, (proba I – ora 22:00) și 2,19 g%0 (proba a II-a – ora 23:00).

Reamintim că la data de 21.10.2023, ora 21.20, polițiștii SPR 1 Vadu Moldovei desfășurând activități în cadrul acțiunii Blocada au oprit pentru control la intersecția dintre D.C. Plopi și  D.J. 155 A, din Bogdănești un autoturism Ford Focus condus de o femeie de 37 ani din localitate.

Întrucât conducătoarea auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,13 mg./l alcool pur în aerul expirat, ulterior cea în cauză fiind condusă la Spitalul Municipal Fălticeni, unde, după ce și-a dat consimțământul, i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.


Intră acum și în grupul de