Acasă Politica Cătălin Nechifor la Convenția Pro România: Menirea noastră este salvarea stângii politice...

Cătălin Nechifor la Convenția Pro România: Menirea noastră este salvarea stângii politice din România. Pro România trebuie să încerce să aducă înapoi voturile pierdute în zona de centru-stânga și cred că noi vom reaprinde speranța


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a declarat, duminică, la Convenția anuală a Pro România, că această formațiune politică este cea care are menirea salvării stângii politice românești și că va reaprinde speranța pentru această țară.

„Vrem altceva și am convingerea că, într-adevăr, putem schimba ceva în România.Am mai făcut-o și în trecut. O vom face din nou și suntem echipa care poate, într-adevăr să redea speranța românilor”, a spus Nechifor.



Deputatul sucevean a arătat că menirea Pro România nu e doar de proiect politic, nu e doar de proiect individual, ci e vorba de salvarea stângii în România.

El a amintit de analiza pe care a făcut-o în 2017 privind situația partidelor de stânga europene când a constatat că Partidul Socialist din Franța, scăzuse de la 40  la 7 la sută după ce a fost la guvernare, că SPD care a dat cancelari și a guvernat Germania mulți ani a coborât la 20 la sută, socialiștii maghiari sunt acum pe nicăieri, iar PASOK, socialiștii din Grecia au devenit partid nerelevant, iar acum și PSD a devenit aproape irelevant pentru că nu a avut capacitatea să-și vadă de reforma lui, de oamenii lui și a pierdut foarte mult, a pierdut milioane de voturi.

„Cred astăzi că Pro România trebuie să încerce să aducă înapoi voturile pierdute în zona de centru-stânga și cred sincer că noi suntem proiectul care reaprinde speranța. Nu e un proiect simplu. E un proiect greu. E vorba de muncă, de determinare”, a spus Nechifor.

Liderul sucevean al Pro România a menționat că în urmă cu fix un an se afla la Broșteni și le spunea colegilor săi de acolo că a fi în Pro România înseamnă să cari saci cu ciment zi și noapte, să cari saci cu ciment pentru că e greu, e de muncă, și că, chiar dacă a doua zi când îi numeri și vezi că mai lipsesc doi-trei saci, mergi mai departe și construiești.

Nechifor le-a transmis membrilor Convenției că oricât ar vrea el singur să facă ceva nu va reuși, dar că alături de toți colegii din partid există speranța unui rezultat foarte bun.

„Vom fi zeci de mii oameni, militanții noștri, candidații noștri pentru primari, consilii locale, consilii județene, parlamentari”, a spus liderul Pro România.

El a apreciat că sunt alături de ei și cei jumătate de milion de români care au pus ștampila pe Pro România la alegerile europene și prezidențiale.

„Suntem foarte mulți și dacă știm să facem lucrul acesta vom fi un milion. În politică, primul milion contează”, a spus Nechifor care a apreciat că apoi în cinci ani, dacă acționează corect vor fi cinci milioane, iar Victor Ponta președinte.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version