Acasă Social Carambol pe DN 17A în Sadova în care au fost implicate trei...

Carambol pe DN 17A în Sadova în care au fost implicate trei autoturisme după ce un șofer a pierdut controlul asupra volanului. Trei persoane au fost rănite


Intră acum și în grupul de

Trei autoturisme au fost implicate, sâmbătă seara, pe drumul DN 17 A în comuna Sadova după ce un șofer de 50 de ani din Pojorâta a pierdut controlul volanului.

Imagine ilustrativă

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un șofer în vârstă de 50 de ani din Porojâta, care conducea un VW Passat pe DN 17A, în Sadova, dinspre Vatra Moldoviței către Câmpulung Moldovenesc, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu un autoturism marca VW ce era condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani, din Izvoarele Sucevei, care venea dinspre DN17 către Vatra Moldoviței, după care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca VW ce era condus regulamentar de un bărbat de 37 de ani, din Fundu Moldovei,  care venea tot dinspre DN 17 către localitatea Vatra Moldoviței.



În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea șoferilor de 50 și 37 de ani și a unei femei de 31 de ani din Pojorâta care se afla în mașina condusă de bărbatul de 37 de ani.

Șoferii au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative, după care le-a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version