Boghian (ADER Suceava): ”Nu am să vreau să devin viceprimar al Sucevei. Nu ne alăturăm imaginea nici de PSD si nici de PNL!” // VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele Organizației județene Suceava al ADER (Adevăr, Democrație, Educație și Reconstrucție), Marius Boghian a declarat la emisiunea Subiectul Zilei de pe NewsBucovina că va candida la funcția de primar al municipiului Suceava și că își propune ca țintă principală atragerea a cel puțin 10 % dintre voturile sucevenilor pentru lista de consilieri pentru Consiliul Local Suceava.

Boghian, care nu este la prima candidatură a sa de acest fel, a explicat că se bazează în principal pe voturile celor nemulțumiți de actuala conducere a Primăriei Suceava. ”Vrem să obținem între 10 si 15 % din voturile de la alegerile locale”, a spus Boghian.

Din punctul său de vedere acest ”target” este mai mult decât realizabil în condițiile în care ADER va avea pe listele sale, pe locul al doilea, o personalitate din cadrul MAI Suceava și care este actualmente la pensie, personalitate care va atrage, conform liderului ADER Suceava, foarte multe voturi!

Președintele ADER a mai spus că exclude posibilitatea să devină viceprimar al orașului, în cazul în care i se va propune după alegerile locale, motivând că nu dorește alăturarea numelui ADER de o guvernare locală din care să facă parte PSD sau PNL Suceava.


Intră acum și în grupul de