Nechifor(Pro România) explică de ce a votat împotriva prelungirii stării de urgență: Nu poți încuia o țară întreagă, iar guvernul să dea amenzi, să facă achiziții la prețuri triple, dar să permită deplasarea la cules de sparanghel fără nicio măsură de protecție


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a declarat, că a votat împotriva decretului de prelungire a stării de urgență în țară pentru că nu s-au luat niciun fel de măsuri corecte și concrete nici pentru stoparea epidemiei și nici pentru redresarea economică.

Prelungirea stării de urgență a fost aprobată cu o largă majoritate de către Parlament, dar Pro România a votat împotrivă.

Nechifor a spus că PRO ROMÂNIA a votat împotrivă din mai multe motive.

„Nu poți încuia o țară întreagă pe dinafară și guvernul să dea amenzi, să facă achiziții la prețuri triple, să permită deplasarea la cules de sparanghel fără nicio măsură de protecție individuală sau de distanțare socială”, a spus Nechifor.

Deputatul a arătat că în ultima lună a fost bulversat mediul economic din țară și nici nu a fost luată nicio măsură de redresare economică.

„N-au luat nicio măsură bună pentru redresarea economică, au bulversat complet întreprinderile private cu privire la șomajul tehnic, ne-au băgat în ceață totală cu ordonanțe militare date ieri noapte și modificate peste 24 de ore”, a spus Nechifor.

El a spus că votul Pro România a fost un semnal că așa nu mai merge.


Intră acum și în grupul de