În ultimele 24 de ore au fost aplicate 112 de amenzi și au fost întocmite nouă dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor și infracțiuni de fals


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava informează că în ultimele 24 de ore au fost aplicate peste o sută de amenzi pentru nerespectarea ordonanțelor de urgență și au fost întocmite nouă dosare penale.

Mai exact, forțele de ordine au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1773 de persoane. De asemenea, 64 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării obligațiilor ce derivă din actele normative adoptate de la începutul Stării de Urgență.

Astfel, menționează sursa citată, pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanțele militare, forţele de ordine au aplicat 112 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 320.500 de lei pentru nerespectarea Ordonanței Militare, respectiv încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor.

Pe lângă asta, au fost întocmite nouă dosare penale din care unul pentru zădărnicirea combaterii bolilor si opt pentru infracțiuni de fals și uz de fals.


Intră acum și în grupul de