Acasă Subiectul Zilei Deputatul Alexandru Rădulescu: Gheorghe Flutur are întreaga responsabilitate pentru cum s-au comportat...

Deputatul Alexandru Rădulescu: Gheorghe Flutur are întreaga responsabilitate pentru cum s-au comportat instituțiile județene în gestionarea crizei sanitare. El a fost șef și nu un lider și s-a înconjurat de oameni care nu au putut să ia decizii singuri//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că modul dezastruos în care a fost gestionată criza în județul Suceava este o consecință a stilului de conducere impus de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

El a spus că Gheorghe Flutur a fost sancționat de opinia publică pentru că atât Consiliul Județean Suceava, Primăria Suceava cât și instituții din subordinea CJSU Suceava nu și-au făcut datoria și au condus la situația dezastruoasă din punct de vedere sanitar și din punct de vedere economic.



Rădulescu a explicat că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și generalul Ionel Oprea, secretar de stat în MS au spus fără echivoc că au fost probleme de management la instituții- SJU Suceava, CJ Suceava, Primăria Suceava- fapt ce a dus la transformarea acestor instituții în focare de boală.

El consideră că a fost și o criză de leadership, ceea ce a dus ca în situația în care liderul a capotat să nu mai existe echipă.

„Ei au fost șefi și nu lideri. Un lider își construiește în jur o echipă care poate prelua din mers anumite responsabilități. Când acești lideri și-au construit echipe nesemnificative ca implicare, când s-au înconjurat de oameni care nu au putut să ia decizii singuri, s-a ajuns în această situație”, a spus Rădulescu.

El consideră că Gheorghe Flutur are întreaga responsabilitate a modului în care s-au comportat instituțiile județene în gestionarea crizei sanitare.

„Prefectura, managementul Prefecturii, managementul Spitalului Județean, managementul DSP a fost cumva influențat, determinat, controlat, de președintele Consiliului Județean. Acesta are întreaga responsabilitate de modul în care s-au comportat cei care au condus aceste instituții”, a declarat Rădulescu.

El consideră că așa cum s-a manifestat guvernarea PNL la nivel național s-a întâmplat și la nivel județean. „Haosul de la nivel central s-a transmis și în teritoriu”, a concluzionat deputatul Alexandru Rădulescu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version