George Șoldan(TSD Suceava): Guvernul nu are nicio scuză să nu dubleze alocațiile copiilor începând cu 1 iunie. PNL să respecte legea măcar de această dată și să nu se joace cu viitorul copiilor din România

Președintele TSD Suceava, George Șoldan, a solicitat, vineri, Guvernului să nu găsească niciun fel de scuze și să dubleze alocațiile copiilor începând cu data de 1 iunie potrivit prevederilor legale.

El a transmis printr-un comunicat de presă că Ziua Internațională a Copilului este un prilej de bucurie și sărbătoare, bineînțeles, dar mai important de atât, un prilej pentru a se începe să se facă ceva serios pentru ei.

„Problemele cu care se confruntă copiii, dar si părinții lor în ziua de astăzi sunt multe și trebuie rapid găsite soluții pentru a nu afecta pe termen mediu și lung comunitățile noastre”, a spus Șoldan.

El a menționat că în urmă cu câteva luni parlamentarii PSD au inițiat și votat în Parlament dublarea alocațiilor pentru copii.

„Este LEGE – de la 1 Iunie alocațiile trebuie dublate! Copiii merită tot sprijinul nostru! Organizația județeană TSD Suceava cere ”guWERNului” PNL să respecte legea măcar de această dată și nu cumva să dorească să se joace cu viitorul copiilor din România căutând motive pentru a nu o pune în aplicare”, cere Șoldan.

El a spus că nu sunt acceptate scuze de nici un fel pentru nepunerea în aplicare a acestei legi.

„Așa cum în fiecare zi “guWERNul” PNL împrumută sume exorbitante din piață pentru clientela sa politică, îngropând România, considerăm de cuviință că nu au nici o scuză pentru amânarea măririi alocațiilor! Zilnic părinții se confruntă cu tot felul de greutăți iar mărirea alocațiilor este un real ajutor”, a menționat Șoldan.

Împreună cu colegii săi din TSD el le urează anticipat copiilor din România “La mulți ani!”, iar „celor din PNL să dea în mintea copiilor cât mai rapid căci poate doar așa vor mai înțelege nevoile lor!”

loading...