Liderul femeilor social-democrate Suceava, Adelina Paiu: La Primăria Suceava se va produce schimbarea, iar viitoarea conducere va fi mai aproape de suceveni și nu va face lucrurile din pix //VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale Suceava a femeilor social-democrate, Adelina Paiu, și-a exprimat încrederea, luni, în cadrul emisiunii Subiectul Zilei de la News Bucovina, că după alegerile locale Primăria Suceava va avea o nouă conducere mai apropiată de cetățeni și care să acționeze pentru a realiza ceea ce își doresc locuitorii orașului și nu ceea ce crede conducerea că și-ar dori sucevenii.

Ea a dat ca exemplu cartierul în care a crescut și în care locuiește: Burdujeni-sat.

Burdujeni-sat chiar e sat. E plin de gropi, e plin de noroi, mai ales acum.(…) Parcuri, în Burdujeni-sat sunt inexistente. S-a construit în acea zonă de agrement din Burdujeni o casă de apă și ne-a luat zona de socializare. Terenul de sport e ocupat de noua grădiniță”, a spus Paiu.

Ea a amintit că s-a promis grădiniță în Burdujeni-sat de când era studentă și  nu avea copii, iar acum copiii ei și ai vecinilor ajung la liceu și încă se așteaptă grădinița.

Oamenii sunt nemulțumiți, iar domnii Lungu și Harșovschi știu situația, dar nu i-a interesat și au făcut din pix toate aceste lucruri fără să ne consulte”, a spus Paiu.

Ea a arătat că primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi vorbesc de mult timp de lucrurile care ar trebui făcute în Burdujeni-sat, doar că nu se fac.

Paiu a menționat că locuiește în acest cartier unde a și crescut și că așteaptă încă să se materializeze promisiunile făcute de conducerea liberală a municipalității.

Ea a arătat că atât ea cât și locuitori din Burdujeni-sat nu simt că ar face parte din zona administrativă a municipiului Suceava.

În Burdujeni-sat suntem peste 3000 de locuitori, în jur de 700 de locuințe, iar votul nu e atât de important. Suntem importanți doar odată la patru ani așa cum s-a întâmplat și acum: gaz metan după 16 ani, grădinița după 16 ani, spațiu de joacă pentru copii trebuie să mai așteptăm, dar sunt optimistă și cred că următoarea conducere a Primăriei Suceava va face exact ce trebuie pentru oraș”, a spus Paiu.

Ea a arătat că viitoarea conducere a Primăriei Suceava va trebui să respecte cetățeanul, să fie mai aproape de locuitori, indiferent de cartierul din care fac parte.

Paiu a adăugat că își dorește ca și Burdujeni-sat să fie considerat cartier al orașului și să nu fie o zonă periferică a municipiului, iar locuitorii să fie întrebați ce nevoi au.

Să fim întrebați ce anume ne-am dori, nu ce și-ar dori ei pentru noi, ci de ceea ce avem noi nevoie. Să ne creștem copiii liniștiți să avem siguranța că locuim într-un cartier sigur. Lucrurile se vor îndrepta într-o direcție bună și cred că la Suceava va avea loc o schimbare”, a spus Adelina Paiu.   


Intră acum și în grupul de