Trei șoferi băuți au fost prinși duminica în traficul din județul Suceava. Unul dintre ei e un adolescent de 16 ani, fără permis


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de 31 mai, polițiștii suceveni au identificat în traficul din județul Suceava mai mulți șoferi băuți. Printre ei se numără și un adolescent de 16 ani.

Potrivit IPJ Suceava, autoturismul condus de acesta a fost oprit pentru control pe DC Frătăuții Noi.

Astfel, polițiștii au constatat că tânărul din Frătăuții Noi conducea, fără a avea permis, un autoturism ce avea I.T.P. expirat din data de 12.01.2015, iar polița RCA era de asemenea expirată, fapt pentru care adolescentul a fost amendat.

Pe lângă asta, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prin urmare, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

Un alt tânăr, de 22 de ani, a fost prin conducând băut pe raza comunei Grămești. Șoferul din Grămești a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat un rezultat de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de al treilea caz a fost depistat în urma unui control în trafic pe strada Parcului din Suceava. Un bărbat de 63 de ani din comuna Bosanci conducea o mașină având o alcoolemie de 0,85  mg/l alcool pur in aerul expirat.

În acest caz, dar și în cel precedent, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”.


Intră acum și în grupul de