Nechifor: A venit momentul „descărcării de vot” pentru Gheorghe Flutur și constatăm că în patru ani nu a făcut nimic important. Vorbește de tuneluri, autostrăzi și centuri ocolitoare, dar nu a reușit să înceapă proiectele pe care i le-am lăsat de apă-canal sau modernizări de drumuri//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele național al Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a declarat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că se împlinesc patru ani de la alegerea lui Gheorghe Flutur în funcția de președinte al CJ Suceava și că în această perioadă nu poate fi prezentat un proiect realizat.

„În 5 iunie se împlinesc patru ani de când au fost alegeri locale în 2016. Teoretic, tehnic, mandatul domnului Flutur se încheie. Mandatul domnului Lungu se încheie. Practic, așa cum îi place domnului Flutur să spună ar trebui făcută descărcarea de vot”, a spus Nechifor.

El a arătat că Gheorghe Flutur nu poate să dea niciun exemplu de proiect finalizat în al doilea mandat al său și că președintele CJ Suceava vorbește acum că se construiește Sala Unirii care ar fi trebuit să fie finalizată în 2018 și care oricum e doar pentru aleșii Consiliului Județean Suceava.

„Vorbește doar de viitor, că o să facă tuneluri, o să facă centuri, că o să facă autostrăzi și într-o parte și în alta. Nimic nu a făcut în ultimii patru ani consistent, important. Proiecte doar pentru viitor. Cred că domnul Flutur este obligat să facă acea descărcare de vot și să spună exact ce a făcut”, a declarat Nechifor.

El spune că Gheorghe Flutur a prezentat în campaniile electorale promisiuni pe care nu le-a respectat.

„A venit cu promisiuni uriașe, a venit cu vorbe extrem de plăcute”, a adăugat Nechifor care a menționat că în 2016 Gheorghe Flutur a promis că va ajunge gazul natural la Vatra Dornei, că va finaliza Spitalul la Fălticeni, sau centura Sucevei pe care au făcut-o alții.

A păcălit electoratul, și-a arogat anumite merite și proiecte care clar că nu țineau de el și atunci lumea visează frumos. Lumea vrea ca Suceava să aibă 14 autostrăzi, să avem aeroport să zburăm și la New York”, a spus Nechifor.

El a reamintit că în 2016 Gheorghe Flutur a câștigat alegerile cu sloganul „Repornim județul Suceava” și crede că atât de mult a repornit încât l-a dus în gard și a calat motorul.

Nechifor a spus că în patru ani Gheorghe Flutur nu a făcut nici proiectele pe care i le-a lăsat, respectiv drumul Suceava-Iași din Dărmănești prin Stroiești-Suceava-Dolhasca, pe care l-a semnat cu președintele CJ Iași în 2015 și proiectul a fost depus în 2015 la ADR Nord Est pentru finanțare.

El a amintit că proiectul de apă-canal de 232 de milioane de euro care acum abia începe să se implementeze a fost finalizat în 2015 în mandatul său când a fost depus la minister pentru Master Planul de apă-canal.


Intră acum și în grupul de