Acasă Social O palmă dată soției îl costă pe un rădăuțean imposibilitatea de a-și...

O palmă dată soției îl costă pe un rădăuțean imposibilitatea de a-și mai vedea cele două fetițe și părinții o bună bucată de vreme


Intră acum și în grupul de

Un scandal iscat pe fondul consumului de alcool a dus la măsuri aspre decise de Poliția din Rădăuți pentru tatăl a două fetițe minore din oraș, Fedorciuc L. care s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu si cu un dosar penal pentru ”violență în familie” și ”amenințare”.

Povestea a început în seara zilei de sâmbătă când familia Fedorciuc (soț, soție și două fetițe minore) a decis să meargă în vizită la niște prieteni pentru a sărbători ziua unuia dintre ei.



Ca de obicei consumul de alcool exagerat a fost cel care a declanșat scandalul. Din comunicatul oficial al POLIȚIEI reiese că la un moment dat bărbatul acuzat de violență s-a ridicat de la masa unde petreceau cu toții și a părăsit petrecerea, motivând că pleacă spre casă.

Soția acestuia Fedorciuc D. și cele două fete minore ale cuplului au mai zăbovit la petrecere preț de o oră după care au plecat și ele spre casă.

Iată ce spune comunicatul oficial despre ce s-a întâmplat mai departe: ” (…) pe drum l-a observat pe soțul ei care se îndrepta către ea adresându-i amenințări cu acte de violență. Având în vedere scandalul produs pe stradă, Fedorciuc D. i-a solicitat soțului să meargă în locuință pentru a rezolva problema dintre ei. În momentul în care au intrat în apartament și în timp ce pregătea bagajul celor două fete pentru a putea pleca la socrii ei, Fedorciuc L. a lovit-o pe Fedorciuc D. cu palma. Fedorciuc D. a depus plângere prealabilă pentru „violență în familie” și „amenințare ”, declarând totodată faptul că nu a suferit leziuni traumatice și nu necesită acordarea de  îngrijiri medicale”.

Toate acestea se întâmplau în jurul orelor 23.

Surpiza a survenit la final când pentru soțul bătăuș s-a emis și un ordin de protecție provizoriu astfel încât acesta, o perioada de timp nu se va putea apropia de soție, de fetițe și nici de părinții săi pentru că soția a ales să plece la socrii săi pentru a scăpa de soțul violent! (M. C.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version