Cătălin Nechifor: Aeroportul Suceava, cel mai modern din țară după București pierde în fața Bacăului unde Wizz Air deschide bază cu două avioane și zeci de noi destinații în Europa. Actuala conducere a CJ Suceava a distrus toate proiectele pe care le-am lăsat


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, și-a exprimat, marți, reala dezamăgire că actuala conducere a Consiliului Județean Suceava nu a înțeles nimic din ceea ce reprezenta o șansă pentru dezvoltarea zonei și nu a continuat proiectele pe care le-a lăsat în 2016, astfel încât celelalte județe din regiune reușesc să obțină avantaje.   

„Parcă nu era destul și așa după dezastrul Covid19 la Suceava. Gheorghe Flutur mai rezolvă și aeroportul. După ce, cu mari eforturi am reușit să finalizez modernizarea aeroportului în perioada 2013 – 2015, alături de o echipă fantastică, iată că Suceava, în pofida faptului că e cel mai modern aeroport din regiune și din țară, în afară de București, pierde teren în fața concurenței din Moldova”, a scris Nechifor pe pagina sa de socializare.

El a spus că a rămas siderat când a aflat că Aeroportul Bacău care își modernizează în vara asta pista, va avea bază Wizz Air cu două avioane și zeci de noi destinații în Europa.

„Actuala conducere a Consiliului Județean și-a batut joc de șansa pe care a avut-o timp de 4 ani. Le-am spus de nenumarate ori și direct lui Gheorghe Flutur și consilierilor, dar și prin presă. N-au înțeles nimic, au distrus toate proiectele pe care le-am lăsat, atât Terminalul 2 pe care îl propuneam ca modernizare și schimbare de destinație la Centrul Economic Bucovina, care și acum zace nefolosit, dar și Showul aviatic Bucovina AirShow care atragea zeci de mii de spectatori în fiecare an la finalul lunii august”, a menționat Nechifor.

El consideră că situația este inacceptabilă.

„Sub măreața conducere liberală vom merge de acum cu rata sau, cine știe, cu firma Flutur și verisorii care duce muncitori agricoli la sparanghel”, a conchis Nechifor.


Intră acum și în grupul de