Ioan Stan: Ludovic Orban vine la Suceava în vizită de odihnă. Dovadă că nu au făcut nimic este că vor participa la inaugurarea conductei de gaz de la Moara, investiție a unei firme private


Intră acum și în grupul de
Ioan Stan

Președintele organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, joi, că premierul României, Ludovic Orban, ar urma să ajungă în week-end la Suceava într-o vizită de odihnă pentru că de când au veni la guvernare doar se odihnesc și nu lucrează pentru români.

„După cum deja știm din diverse surse, la sfârșitul săptămânii premierul României va poposi la Suceava într-o încercare disperată de a-i repara imaginea dlui Gheorghe Flutur. Am folosit verbul a poposi, pentru că sigur nu va fi o vizită de lucru ci una de odihnă, pentru că asta fac liberalii de când au venit la putere: se odihnesc, nicidecum nu lucrează pentru români”, a arătat Ioan Stan.

El crede că sucevenii vor asista din nou la plantarea unui pom și îi vor vedea pe oficialii județeni cu capul în pământ, probabil că din nou se va primi o medalie care, ulterior, va fi retrasă și iarăși sucevenii vor avea parte de povești despre ce vor face și ce vor drege liberalii, dar nimic despre ce au făcut în toată perioada asta, pentru că efectiv nu au cu ce se lăuda.

„Drept dovadă, vor participa la inaugurarea conductei de gaz de la Moara, care este o investiție a unei firme private, nu a guvernului liberal, dar deja ne-au obișnuit să-i vedem lăudându-se cu munca altora”, a spus senatorul PSD.

„Până sâmbătă vom vedea că domnul Flutur va termina autostrăzile promise, tunelurile, spitalele, aeroportul, aqua parcul de la Bucșoaia și câte alte promisiuni, iar premierul Orban va aduce cu dânsul gazul pentru Vatra Dornei. Va fi circ, nu glumă. Un circ ieftin la care electoratul nu mai rezonează. Oamenii vor să vadă realizări concrete și proiecte duse la bun sfârșit pentru a te gira mai departe cu increderea lor. S-a dus vremea vorbelor. Este timpul pentru fapte”, a spus Ioan Stan.

El îi sugerează președintelui Gheorghe Flutur să-i ceară premierului fonduri pentru drumurile județene, să-l convingă să aloce în prima ședință de Guvern banii pentru finalizarea spitalului nou de la Fălticeni, să se gândească serios la mărirea pensiilor cu 40% și nu în ultimul rând, să-l lămurească să dea banii pentru mărirea alocațiilor copiilor.

„Bineînțeles că nu se vor purta asemenea discuții în cadrul vizitei de la Suceava și tocmai din cauza acestei lipse de interes pentru administrarea țării, garantăm că sfârșitul lunii septembrie nu-i va prinde la putere. Orice zi în plus cu ei la guvernare înseamnă salarii mici, tăieri de pensii, împrumuturi peste împrumuturi și o acută lipsă de respect pentru poporul român”, a conchis Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de