VIDEO// Marian Andronache(PMP) într-un acces de sinceritate: Nu aș mai intra în politică. E o mică mizerie politica asta și la nivel național și în Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele PMP Suceava, viceprimarul Marian Andronache, a recunoscut, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că dacă ar fi să i se mai propună să intre în politică ar refuza, dar că acum va continua pentru că are o echipă cu care are rezultate și și-a pus speranțe,

„Dacă aș fi în 2016 și mi s-ar mai propune așa ceva aș spune: Nu, mulțumesc, îmi văd de treburile mele”, a declarat Andronache.

El a arătat că ceva trebuie să se schimbe în politica românească.

„Sincer, e o mică mizerie în politica asta. Și la nivel național și în Suceava. Ceva trebuie să se schimbe. Clasa politică? Nu-mi dau seama. De patru ani înotăm în apa asta tulbure. Nu aș mai intra în politică dacă aș fi atunci, în 2016”, a spus liderul PMP Suceava.

El a menționat că acum are o echipă lângă el cu care a obținut rezultate și și-a pus speranțe.

„Nu pot să-mi trădez echipa și să o las. Dacă nu o să obțin rezultate, dacă nu vom avea aleși locali și procentele pe care ni le dorim, atunci plec fără nicio problemă. Mă întorc la treburile mele și uit de politică. Nu intru în alt partid”, a declarat Marian Andronache.

Liderul PMP Suceava – Marian Andronache

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache explică viziunea PMP pentru municipiul Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 17. Juni 2020

Liderul PMP Suceava a mai spus că în perioada crizei sanitare de acum a constatat că s-a resetat și clasa politică și opinia cetățenilor și că ceea ce era stabilit în februarie în cadrul partidului privind candidaturile la alegerile locale pare să nu mai fie de actualitate.

El a anunțat că vineri ar urma să fie stabiliți candidații pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și pentru funcția de primar al Sucevei, arătând că așteaptă si intrarea în partid a unor persoane de valoare care nu au mai făcut politică.

Andronache a menționat că organizația municipală ar dori ca el să fie candidatul la funcția de primar al Sucevei, dar că mai sunt două variante care sunt de analizat.

Totodată, Marian Andronache s-a arătat sceptic în ceea ce privește alianțele pre-electorale și a menționat că acestea vor fi mai degrabă între partide de stânga decât de dreapta. El a spus că după alegerile locale se vor stabili și alianțele


Intră acum și în grupul de