Viceprimarul Bogdan Nicolau despre episodul „vioara la centura Rădăuți”: Cu „Balada” i-am salvat că îi bombardau toți că ce caută la o investiție făcută de PSD. Ei au venit de check-in pe Facebook că nu au nicio contribuție acolo//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Rădăuți, Bogdan Nicolau, a relatat, miercuri seara, la Analiza de seară de la News Bucovina cum a ajuns o tânără violonistă să interpreteze un fragment din „Balada” lui  Ciprian Porumbescu la vizita delegației conduse de premierul Ludovic Orban.

„Eu m-am luptat foarte mult să-l primesc pe premierul Ludovic Orban așa cum merită să fie primit orice premier al României. Așa trebuie primit un prim ministru al României, ori de primar, ori de viceprimar”, a spus Nicolau.

El a spus că a spus că l-a primit cu colac și sare și nu s-a gândit inițial să se cânte la vioară.

Analiza de Seara – Rădăuți e pe buzele tuturor

Este sau nu toxic aerul care se respiră în Rădăuți? Luca Ciubotaru și Bogdan Nicolau încearcă o serie de răspunsuri

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 24. Juni 2020

„Nu m-am gândit inițial să se cânte la vioară. Vâzându-i pe domnul Orban și domnul Flutur acolo eu i-am întrebat: Dragilor, vreți să vă fredoneze ceva? Nu i-am așteptat cântându-le. Cu ce a greșit omul aceasta că a vrut să asculte Balada lui Ciprian Porumbescu?” s-a întreabat Nicolau.

El a arătat că e „o altă poveste” faptul că presa a făcut legătură cu ultima dorință a IPS Pimen căruia i s-a cântat la înmormântare aceeași piesă.

„Eu i-am salvat astfel că știu cu ce era pregătită presa. Dacă nu veneam eu să-l întâmpin pe Ludovic Orban l-ar fi bombardat cu șoseaua de centură a PSD că nu au nicio contribuție niciunul acolo. Au venit de check-in pe Facebook”, a spus Nicolau.

El a mai declarat că înainte să sosească delegația condusă de Ludovic Orban, în jurul mașinii sale „roiau PNL-iștii” care îi spuneau că nu are ce să caute acolo că e acțiunea PNL.

„Au venit pe lângă mine de la SPP, de unde vreți și de unde nu vreți, că nu ai ce căuta aici”, a spus Nicolau care a spus că i s-a repetat că e acțiunea PNL, iar atunci i-a trimis să-și facă acțiunea de partid la sediu și nu la o investiție publică.

Nicolau a menționat că l-a sunat pe premierul Ludovic Orban și i-a spus că are un mesaj pentru el privind spitalul din Rădăuți și că nu este lăsat de cei de acolo.

„Domnul prim ministru, blând cum îl știți a spus: Așteptați-mă că sosesc”, a menționat Nicolau care a precizat că apoi l-a primit pe premier.

„Că neșansa a fost să se cânte un pic și la vioară, asta e”, a spus Nicolau.


Intră acum și în grupul de