Alexandru Rădulescu: Mirela Adomnicăi este destul de bărbată pentru președinția Consiliului Județean Suceava. E nevoie de cineva care să dea județului strălucirea pe care o merită//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele organizației județene PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că PSD Suceava urmează să desemneze candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, iar propunerea Biroului Județean este ca fostul prefect Mirela Adomnicăi să intre în această cursă.

El a spus că decizia privind candidatura Mirelei Adomnicăi pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava se discută și se supune votului Comitetului Executiv Județean al PSD Suceava, iar CEx al PSD Suceava se întrunește în trei ședințe separate, cu câte 50 de persoane, pentru a respecta măsurile din perioada stării de alertă.

Astfel, o primă ședință a fost joi la Rădăuți, vineri se va desfășura la Fălticeni și sâmbătă la Suceava.

„Doamna Mirela Adomnicăi și cu background-ul profesional și în ceea ce privește colaborarea cu primarii, permanent, nu doar cât a fost prefect, se bucură de un mare sprijin și va beneficia de o mare implicare a acestora în campania electorală”, a spus Rădulescu.

El a apreciat că o asemenea candidură creează un deranj pentru ceilalți candidați.

Deputatul social-democrat a menționat că aceasta este oferta PSD adresată sucevenilor.

„Doamna Mirela Adomnicăi este suficient de bărbată ca să candideze”, a spus Rădulescu.

El consideră că alți pretendenți la funcția de președinte al CJ Suceava întrețin ideea unui „blat” între PSD și PNL la alegerile locale.

„Ce se înțelege prin blat? Nu ne contracandidăm? Putem colabora, dar o facem pe față. Și președintele organizației județene a spus că putem colabora cu oricine”, a spus Rădulescu.

El consideră că Mirela Adomnicăi este pregătită pentru această funcție.

„Este pregătită în domeniul juridic și și-a dezvoltat aceste competențe prin mandatul de deputat, iar partea de management și prin funcția de director executiv al AJOFM Suceava, dar mai ales prin funcția de prefect a fost demonstrată”, a spus Rădulescu.

Potrivit acestuia, Mirela Adomnicăi a avut ca prefect de rezolvat probleme mari în județ și le-a gestionat bine.

„Abilitățile profesionale, experiența administrativă o recomandă”, a spus deputatul social-democrat.

El consideră că în urma acestei competiții electorale trebuie să câștige sucevenii și că sucevenii pot câștiga cu Mirela Adomnicăi.

„Mergem pe sloganul că după ce Suceava, în guvernarea PNL a ajuns într-o situație dezastruoasă, îngropată, blocată, e nevoie de cineva care să aducă județul Suceava măcar pe linia de plutire, să redea strălucirea pe care județul și oamenii de aici o merită”, a conchis Alexandru Rădulescu.


Intră acum și în grupul de